Domů Profil prodejce Amaria
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Písek, ČR
  • 3 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 2
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3
Registrace: 1.8.2015
Město: Písek
Stát: ČR

Amaria

/ Prodávající
Novinky
419747
31.8.2015 Otevřeno, přeji příjemný nákup!

Vedle všech ostatních bran, které jsou povětšinou spíše dřevěné dveře s honosnou, tepanou klikou, je ještě jedna úplně nová, kterou v oné aleji nepřeberného množství pantů a zámků bez klíčů ještě předtím nikdy nikdo neviděl. Objevila se uprostřed léta. Bílá a modrá s propletenými mřížemi, na něž se celoročně snáší lehký sníh pocházející z oblak země, kterou střeží... vítejte v Amarii. Vítejte v mém malém virtuálním světě, který žije život sám pro sebe a nahlédněte do nabídky amarijských výrobků.

 

Kdo je majitelka Amarie? S jistotou můžu říct, že člověk. I když občas vtělený do Vesny. Tak trochu valkýra, tak trochu druid. Jihočeška a milovnice mraků, se srdcem v Rakousku. Jak se někde na stole objeví kus dobrého sýra, šálek čaje, či dokonce německý preclík, nemůže si být přede mnou jistý. Horolezec a vrcholová mažoretka v důchodu. Kreslířka, malířka, řešitelka rébusů. I fotografka, dalo by se říct. Amatérská cukrářka a pekařka, občas vezme do ruky i sekeru a kladivo. Soucitná vypravěčka, nad vším moc přemýšlí a z pravidla stráví víc času vymýšlením, jak si usnadnit práci, než prací samotnou. Oddaná fantasy, starým hradům a úzkým uličkám v jakémkoliv městě. Pozorovatelka západů a východů slunce i hvězd. Co nevidí na vlastní oči, tomu nevěří. A nakonec: detailista se smyslem pro hledání smyslu v nesmyslech. Ano, to jsem já.

       

 

 

 

Kde se Amarie nachází? Inu, na jihu země, která je srdcem Evropy, vytyčilo se kolem roku 1243 městečko, které Přemysl Otakar II., král Železný a Zlatý, zvelebil natolik, aby stálo dodnes s největší grácií. Ale to pořád stojíme jinde, než chceme. Za tímto čarokrásným městem v sedmdesátých letech století minulého vyrostlo sídliště. Jednou nohou v kopcích, druhou v centru města. Nejen díky výhodné poloze onoho místa zde tedy mojí rukou vznikla první srpnový den roku 2015 Amarie.

 

A co nabízím? Amarie je zaměřená na malování triček. To ovšem neznamená, že nedělám nic jiného. Mimo kusů dostupných v nabídce přijímám i zakázky (tedy pokud budou uskutečnitelné). Jestliže by někdo měl zájem o vzor, který již našel svého majitele, nebo by mu par example nevyhovovala velikost oblečení, po domluvě se mnou jistě tuto nemilou situaci vyřeší. Vše je sušeno na zdravém jihočeském vzduchu, a žehleno za působení vody z Otavy, zlaté řeky. A hlavně: malováno s citem a radostí.

Hrozně ráda fotografuji všechny druhy mraků a proto zde můžete najít hlavně výjevy z oblačného nebe. Ovšem, pouze na ně se neomezuji.

Snažím se ve všem nacházet určité kouzlo a tak proměnit všední věci za povšimnutíhodný objekt. Miluji detaily a zkrytý význam v čemkoliv, na co si vzpomenu. I to můžete v dostupných fotografiích nalézt.

 

 

 

 

Fotografie posílám vytištěné profesionálním fotostudiem, opatřené autogramem na rubové straně. Vše je foceno digitální zrcadlovkou NIKON D3200.

 

 Vše maluji českými barvami a následně zažehluji. Trička jsou většinou bavlněná a pokud ne, připíšu to do popisu.

 Ve vašem vlastním zájmu doporučuji prát na 40° a žehlit poruby. 

 Pokud by měl někdo zvláštní přání, jsem ochotná se domluvit :). 

Způsob dopravy
Česká pošta - doporučeně
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Amaria

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--