Domů Profil prodejce BOBULE-Janja
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Praha 1, ČR
  • 30 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (14) 100%
Nadšenci: 180
Aktivita: aktivní
Prodáno: 30
Registrace: 14.10.2009
Město: Praha 1
Stát: ČR
Důležitá informace: Vážení a milí vzhledem k tomu, že odjíždím na měsíc mimo ČR jsem dočasně uzavřela svůj Fler obchůdek.. Po návratu bude vše při starém! :)))))) Přeju krásné léto :)

BOBULE-Janja

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Už pár let pod značkou BOBULE CORPORATION  společně s Kateřinou Čechovou tvoříme barevné polymerové šperky, které jsou vyráběny s láskou :)))) Každý kousek je originál takže nehrozí, že někde potkáte dvojče :) Tak doufám, že si něco vyberete! Máte-li nějaké speciální přání ráda se pokusím Vám ho splnit! Díky za návštěvu :)

janja 

Způsob dopravy
česká pošta, zabalené v bublinkaté folii a krabičce. Je možné také osobní předaní v Praze. poštovné 0-49 kč je orientační... když si objednáte víc kousků budete samožrejmě platit jedno postovné... ****Aby nedocházelo k nedorozuměním připisuji nyní k popisu každého výrobku informaci o poštovném! :) Zde je podrobnější vysvětlení: Poštovné se bude vypočítavat podle toho jak bude balíček veliký. V případě, že si kupec objedná ode mne jednu položku, bude poštovne 40kč. V případe, že si kupec ode mne objedná nad 1200Kč bude poštovné mít zdarma. V jakémkoli jiném případě poštovné platí kupec!!!!! Děkuji za pochopení a doufám, že nebude docházet kzbytečným nepříjemnostem :)))) janja
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od BOBULE-Janja

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--