Domů Profil prodejce pajis77
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Chyšky, ČR
  • 49 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (15) 100%
Nadšenci: 19
Aktivita: aktivní
Prodáno: 49
Registrace: 15.10.2009
Město: Chyšky
Stát: ČR

pajis77

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.






Dobrý den,

vítám Vás ve svém obchůdku. Velice mě těší Vaše návštěva a doufám, že se Vám mé zboží bude líbit.Usmívající se

Zabývám se výrobou přírodní kosmetiky, bylinkových sirupů, mastí a do budoucna chystám i výrobu přírodních bylinkových mýdel. Ze všech těchto výrobků budu vytvářet tématické sady - např. AKNÉ, TROJKLANNÝ NERV apod. Prozatím nabízím zboží samostatně, ale samozřejmě není problém jakkoli se přizpůsobit Vašemu přání. 

K bylinkám mě již v dětství přivedly především moje babičky - jako asi většinu z nás bylinkových nadšenců.  Přes lipový čaj a pampeliškový med jsem se postupně dostala k bylinkovým mastem a také až k přírodní kosmetice, která mě svou vůní naprosto okouzlila. Dnes už nepoužívám nic jiného. 

Stejně tak na bylinkové masti nedám dopustit. Kdysi jsem měla poměrně velké problémy s akné a vyzkoušela jsem snad všechno, co mi kožní lékař mohl napsat. Bohužel nic nezabíralo déle jak 14 dní - až do té doby, než jsem našla recept na řepíkovou mast.... Musím říct, že výsledek byl znatelný už po pár dnech a hlavně - trvalý! Od té doby se bylinkaření věnuji hlouběji a neustále se přesvědčuji o tom, že účinky bylinek jsou někdy až zázračné. Velmi pozitivní zkušenost s bylinkami mám také s léčením vleklých problémů se zánětem trojklanného nervu. V nabídce mého obchůdku je mast a sirup, pomocí kterých jsem tento problém zdolala bez antibiotik.

Jakožto prodávající jsem zde na Fleru teprve krátce, takže moje nabídka zatím není moc široká, ale zboží bude do obchůdku postupně přibývat.

Objednávky vyřizuji do 3 dnů od zaplacení. Poštovné účtuji jedno na celý balíček. 

Všechny moje výrobky obsahují čistě přírodní složky, neobsahují barviva ani chemické konzervanty. S bylinkami je - co se týče teploty při výrobě - zacházeno velice šetrně, aby se zachovaly účinné látky v nich obsažené.

Pokud byste měli jakékoliv speciální přání, neváhejte se ozvat, určitě se domluvíme.

Způsob dopravy
Česká pošta, obálka s bublinkovou fólií.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od pajis77

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--