Domů Profil prodejce dakubi
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Suchá Loz, ČR
  • 3 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3) 100%
Nadšenci: 102
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3
Registrace: 16.10.2009
Město: Suchá Loz
Stát: ČR

dakubi

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Mám ráda vše, co dokáže člověku vdechnout do duše alespoň špetku štěstí. Prostřednictvím svých prací se snažím přenést na diváka klid, radost a teplo. Starostí a nehezkých prožitků si užijem každý den víc než dost, tak proč se chvíli nepodívat na život jinýma očima. Mám to štěstí, že žiju v krásném, malebném kraji Bílých Karpat, který mi poskytuje odmalička spoustu inspirace.

Ráda experimentuju, ve své tvorbě prostě zkouším, hledám a čekám, co objevím. Většina mých prací jsou jen střípky - střípky mého světa, střípky mého domova. Zachycuji svět tak, jak si ho většinou pro jeho maličkost nevšímáme. Snažím se objevit právě ony maličkosti a chvíle, které činí náš svět pozoruhodně tajemným.  

Vystudovala jsem učitelství výtvarné výchovy, studium jsem ukončila diplomovou prací z výtvarné výchovy na téma Světlo v krajině, soubor pastelů o rozměrech 70x100 cm, které jsou složitým vyjadřením mého vnitřního světa.

 

Výstavy:

R. 2009 -  výstava pastelů Světlo v krajině v Muzeu J. A. Komenského v Uherském Brodě.

R. 2010 - výstava pastelů Světlo v krajině na Rumunském kulturním institutu v Praze.

 

Když si prohlédnete mé práce, najdete v nich cokoli. Kresbu, malbu, fotografii, grafiku, ozdoby... Neomezuju se jen na jednu techniku, baví mě zkoušet stále věci nové, ráda experimentuju a učím se. V současnosti jsem na mateřské dovolené, a tak nemám pro svou tvorbu tolik času, kolik bych někdy potřebovala.

Obrazy, které z určitých důvodů nemůžu prodat, nabízím ve věrohodné fotografické podobě, ačkoli chápu, že originál je originál.

Fotografie vám na přání zapaspartuju a opatřím podpisem a číslem.  Z jakéhokoli obrázku na objednávku zhotovím přání či pohlednici. Najdete u mě působivé fotografie především ve formátech A3 za velmi symbolické částky.

U většiny fotografií lze zhotovit i větší formát. Cena potom odpovídá velikosti formátu. Stačí mi zaslat zprávu a zboží vám vystavím i v požadovaném formátu.

Každý obraz, tisk nebo fotografie může být zakoupena i s rámem. Cena je pak navýšena o cenu rámu, popř. pasparty. Za nutné považuji rámovat především velkoformátové práce 70 x 100 cm. Cena rámu tohoto formátu činí cca 1300 Kč. V případě, že si chcete koupit obraz s rámem, napište. Já pak vystavím zboží na fleru v rezervaci i s připočtenou částkou za rám. U atypických formátů nebo speciálních požadavků musím dávat vytvářet rám na míru, proto si účtuji za tuto službu 100 Kč navíc (tato cena zahrnuje  jízdné, které projedu).

 

 

V současné době postupně vytvářím také veselé dětské ilustrace a obrázky do pokojíčků. Zde je najdete:

www.fler.cz/babetko

Způsob dopravy
V ceně poštovného je započítáno i balné. Zboží posílám poštou, jako křehký balík,pojišťuji ho na 500 Kč. Proto to vyšší poštovné, tak, aby byla zásilka v největší míře chráněna proti poškození a ztrátě.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od dakubi

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--