Domů Profil prodejce KVETU
Květa Pavlíčková
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Neveklov, ČR
  • 40 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (11) 100%
Nadšenci: 48
Aktivita: aktivní
Prodáno: 40
Registrace: 1.10.2015
Město: Neveklov
Stát: ČR

KVETU

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

PROMĚNY ŽENY

  

   

Přeji krásné jarní dny!

A ráda bych Vás pozvala na PragueMarket 21. a 22. 4 od 10 do 19h v Praze na Náměstí Republiky, kde budu prodávat svoje plstěné šperky. Tvořím stále nové kousky a jako ochutnávku a pozvánku se můžete podívat zde na ještě "teplé" peříčkové náušničky!

Tak třeba naviděnou Květ

 

 

Další kousky, aneb to co šlo rovnou na tělíčko :-). Vytvořeno opět ze starých krajek, látek a kapesníčkůMiluju tě!

 

 

 

 

Milli, moje drahá přítelkyně v objednaných náušničkách jen září, že? Milli, díky!

Podívejte se....

https://www.fler.cz/milli-janatkova

 

Zdravím v tomto téměř předvánočním čase a jsem moc ráda, že pozvánka na trhy od Verokyorganic mě donutila tvořit zase o něco víc a vytvořit si alespoň malý, ale milý obchůdek se šperčíky, které právě těď tvořím. Jsou plstěné, což je technika, kterou opravdu můžu :-)

Přeju Vám všem přínosný podzim!

 

  

 

Krásný den!

Přidala jsem jemné korálkovo-knoflíkové šperčíky. Další budou následovat :-)

 

Vítejte!

Tvorba je úžasnou součástí života, obohacuje a povznáší, činí člověka šťastnějším. Energie vložená do vytvořeného výtvarného díla nebo rukodělného výrobku tam zůstává. Už od prvního nápadu až po poslední dotek jde o tvůrčí proces, který je živý a může se kamkoli vyvinout. Někdy je nápadem jen malinký detail, který je pak podnětem ke kreativnímu tvoření přímo v materiálu nebo v představách s tužkou nad papírem. Někdy přesně známe výsledek, jindy se věc zrodí svou vlastní vůlí zcela po svém. Obě možnosti práce s materiálem mám ráda a zvu Vás, podívejte se, co se ZRODILO...

Ráda používám staré materiály jako krajky, především ručně vytvořené našimi babičkami a prababičkami. Stejně tak úžasné může být použití staré výšivky nebo jiných drobností jako jsou knoflíky. Dřív si ženy schovávaly vše, co by se mohlo ještě hodit a tak máme po babičkách staré zipy, spousty knoflíků, nášivky, zdobené kapesníčky, třeba už zalátané, aby se daly ještě použít. A já to dělám! Pracuji s nim, dávám jim znovu život, který mohou žít dál, s námi. Proto je každá z věcí vytvořených a nabízených originálem, který se může sice zopakovat jako celkový nápad, ale v detailu bude vždy jedinečný! Navíc v této fázi své tvorby, kdy opravdu začínám a kousků je zatím velmi málo, si dopřávám ten luxus vymýšlet vždy zcela nový kousek.

Protože mám ale také velmi ráda textilní techniky, využívám také je. Proto se v detailech objevuje výšivka nebo jiná technika. Snažím se o variabilitu a ráda kombinuji materiály. Na oděvech je dost ruční práce, takže práce na nich vyžaduje poměrně dost času. Některé detaily prostě stroj nezvládne nebo chci použít ruční, časově náročnou, techniku.

To, co mě vede v mé současné tvorbě, je snaha o šití ženského, ale zároveň maximálně pohodlného a příjemného oblečení. Které podtrhne ženskost jemným a příjemným způsobem. Někdy volím i více upnuté varianty střihu pro krásné ženské tvary. Takže si můžete vybrat a klidně objednat střih a nějaký pro vás zajímavý prvek, který používám. Můžu pak vytvořit oděv na míru, podle Vašeho přání.

Přeji Vám krásné dny s tvorbou, ať už vlastní či mojí či někoho dalšího :)

S Vero Ky...krásné jemné ženské keramické...

 

 

 

 

Způsob dopravy
Česká pošta - doporučeně Obálka nebo obálka s bublinkovou fólií
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od KVETU

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--