Domů Profil prodejce Skarýmka
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Olomouc, ČR
  • 4 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 29
Aktivita: aktivní
Prodáno: 4
Registrace: 19.10.2009
Město: Olomouc
Stát: ČR

Skarýmka

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Hi, my name is...

a takhle by to mohlo začít, ale ne. Celou dobu, co jsem na fleru, tak pokaždé přemýšlím, co o sobě napsat, určitě i někteří z vás již zažili tento problém například životopis, fler, práce, škola. A tak přemýšlíte, co o sobě říct, jestli mazat lidem med kolem huby, nebo říct jen něco a nechat si skryté rezervy a co vlastně mám vůbec říct?

Dobrá tedy... Nebudu popisovat své dětství, tam jsme si to určitě každý pořádně užili nejen na pískovišti. 

Protože jsem člověk a člověk je velice líný tvor - tohle by se na mne i hodilo, ale, ale? Tak už k věci Mrkající

Nelro korálky - a co to vlastně je? Tak tuhle značku vymyslel můj stvořitel, máma. Občas tvoříme spolu, někdy zvlášť, ale obě jsme do šperkování velice zapálené. a proč Nelro? Já se jmenuji Nela a máma se jmenuje Romana. Ale nebojte, veškerou korespondenci a komunikaci s Vámi budu vyřizovat jen já Nela.

Ale proč profil Skarymka? Schovává se pod tím slovem mnoho hravosti. Ve jménu se objevuje druh hudby ska, který si občas poslechnu, to je pak opravdu veselo. Rymka je zdrobnělina od rýmečky, ale nikde ve slovníku to slovo nehledejte.

Mé sny a plány? Určitě jednou chci mít nějaký domek, kopu dětí, hodného manžela, dobrou práci a skvělé sousedy. Myslím si, že nás není málo takových Usmívající se 

Nejbližší plány? v této době bych se chtěla přihlásit na Univerzitu obor výtvarná tvorba a pak se uvidí, kam mne život dál zavane. Do toho bych chtěla zvládat nějaké zaměstnání, ale to je zřejmě v tuto chvíli, jak jsem zjistila, velký problém.

Na závěrMrkajícía pak už se můžete kouknout do mého obchůdku. Jak jste zjistli jsem obyčejný člověk jako Vy, se svými starostmi a radostmi a sny. Proplouvám si životem a jsem unášena svojí maloměšťáckostí. Věřím, že se Vám Nelro tvorba bude líbit.

Děkuji Vám za Vaši přízeň a trpělivost{#emotions_dlg.rose2}

Způsob dopravy
Své výtvory zasílám doporučeně Českou poštou v bublinkové obálce po uhrazení částky na účet. Při koupi dvou a více výrobků zaplatíte jedno poštovné. Možnost osobního předání v Olomouci, v tomto případě neúčtuji poštovné.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Skarýmka

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--