Domů Profil prodejce Wear Bound
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 hodin.
  • Praha 8, ČR
  • 130 prodaných kusů
  • 92% kladných hodnocení
Hodnocení: (25) 92%
Nadšenci: 101
Aktivita: aktivní
Prodáno: 130
Registrace: 12.10.2015
Město: Praha 8
Stát: ČR

Wear Bound

/ Prodávající
Novinky
595629
7.2.2017 Nemáte ještě dárek k Valentýnu? Podívejte se na naše minimalistické náhrdelníky se srdíčkem, vše skladem a možnost osobního vyzvednutí v Praze. WB

Ahoj,

jsme Wear Bound a navrhujeme a vyrábíme designové šperky a  doplňky české výroby, zejména pánské a dámské náramky a náhrdelníky. Naše šperky pocházejí z Jablonce. :)  Milujeme produktovou estetiku stejně tak jako šperky a přestože jsme ani jedno nestudovali, pokud člověka něco baví a žije tím, žádné hranice přeci neexistují. Vítáme Vás na našem profilu. :)

 

 

"Čistý design, kvalitní materiály a česká výroba. Tyto tři vlastnosti naše šperky definují. Osobitý rozměr, emoci a vlastní příběh jim dáte právě vy."

Krásný den přeje Matěj a Jana Kytice

P.S. můžete kliknout na jakýkoliv produkt nebo kategorii :)

Námořní a kožené unisex náramky s kotvou

Unisex náramky s kotvou

Tvar kotvy se často pokládá za symbol naděje a vytrvalosti. Přináší naději na slibný začátek nové životní etapy přes počáteční nejistoty. Symbolizuje ovšem také jistou neochvějnost a vytrvalost v momentech, kdy se človek rozhodne vydat určitým směrem. Tyto hodnoty jsme při vytváření kolekce design šperků chtěli zdůraznit.

Náramek představuje několik unisex variací, jehož základem je designová kotva s povrchem z drahého kovu, která mu dodává specifiký odstín a zajištujě odolnost vůči vnějším vlivům pro maximální kvalitu a nízkou míru opotřebení. Náramky jsou koncipovány tak, aby si je každý mohl uvázat sám dle velikosti svého zápěstí a tudíž mají univerzální velikost. Není ovšem také problém Vám náramek předvázat na míru. Designové kotvičky s vygravírovaným logem laserem jsou opatřené povrchem z 24 karátového zlata v tradičním nebo růžovém odstínu a nebo stříbra. Jedná se o ideální dárek ať už pro kamarádku nebo přítele. :)

Diamant 

logo gravírováno laserem, 100% česká výroba, hypoalergenní, v dárkovém balení

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Designové náramky na italské kůži

Na základě vašich podnětu jsme rozšířili kolekci s design náramky o kousky na italské přírodní kůži ve čtyřech odstínech. Kůže má neobvyklou povrchovou jemnou vzorovanou texturu a představuje elegantnější verzi naší dosavadní kolekce.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Náhrdelníky s kotvou

Rozšířujeme kolekci i o náhrdelníky s kotvou na řetízku. V zlatém, růžově zlatém a stříbrném provedení. Pro zobrazení kategorie klikněte na obrázek níže.

 

Minimalistické náhrdelníky se srdíčkem

Náhrdelník se srdíčkem

Základem náhrdelníku je designové srdíčko z kvalitního kovu, opatřené povrchem z 24 karátového zlata v tradičním nebo růžovém odstínu a nebo stříbra. Srdce doplňuje řetízek ve stejné barvě, jehož délku je možné přizpůsobit (45 – 52 cm). Tato verze “srdíčka na ochranu” není zatížena kýčovitým provedením – zepředu se přívěšek tváří jako minimalistický designový šperk, jeho tvar se vyjeví až při bližším pohledu zboku. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Trika s potiskem koláží Star Wars

Star Wars trička s potiskem

Jako věrní fanoušci Star Wars ságy jsme se rozhodli vytvořit limitovanou kolekci triček s potiskem přes 100 let starých negativů a Star Wars motivů. Na triku z kvalitní organické bavlny je zkombinován výjev z více než 100 let staré fotografie a motivy Star Wars – Death star a Stormtrooper nebo bojový křižník a váleční droidi obchodní federace. Triko je na zadní straně doplněno logem Wear Bound a nápisem “We are not alone“. Motiv je tištěný sítotiskem.

 

Praktické info:

DOPRAVA: Odesíláme zásilky Českou Poštou popř. dle domluvy.

FAKTURACE: Používáme fakturační systém na Fléru, tedy faktura je dostupná zde, se zbožím ji nezasíláme.

HROMADNÉ SLEVY: Možnost poskytnout slevu při hromadném nákupu nad 5 ks dle domluvy.

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Wear Bound

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--