Domů Profil prodejce Just Ax
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Brno, ČR
  • 15 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 105
Aktivita: aktivní
Prodáno: 15
Registrace: 14.10.2015
Město: Brno
Stát: ČR
Důležitá informace: Vážení zákazníci, v období listopadu 2019, z důvodů dovolené nebudou přijímány objednávky. Veškeré objednávky a dotazy zaslané v této době, budou vyřízeny v prosinci, je tedy třeba počítat s tímto prodlením. Děkuji za pochopení a přeji všem jen to nejlepší v roce 2020.

Just Ax

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 

Při koupi více kousků, pouze JEDNO POŠTOVNÉ, objednejte své ratolesti čepice které budou ladit ke její či jeho garderóbě, nebo se domluvte s kamarádkou a ušetříte na poštovném. V Brně také možnost osobního převzetí, bez poštovného.

 

Vítám Vás na svém profilu.

Mé jméno je Iva a už odmala jsem si pro zábavu šila, háčkovala, vyráběla bižuterii a taky přetvařela seriové kousky na originály. Baví mě sledovat design, trendy, módu a zkoušet nejrůznější techniky. 

Mám radost, když se něco z mých výrobků líbí. Rozhodla jsem se proto posunout svou práci od darovávání kamarádům zase o kousek dál. Ale jak na to, abych se nemusela omezovat na jeden typ výrobku nebo techniku, když se vyrábím jednotlivé kousky od bižuterie, přes doplňky, oblečení až po dekorace. A tak vznikl pro všechny mé počiny jednotný profil vycházející z mého jména "Just Ax" - tedy prostě já, kde každý kousek je originálem a výsledkem inspirace, kterou sbírám všude. Budu ráda za Vaše názory, připomínky, ale i kritiku, protože to je nelpeší cesta ke zlepšení.

Doufám, že se Vám podaří najít u mě nějaké to potěšení pro oko a rádi se vrátíte prohlédnout novinky.

Hezký den

Iva

 

<img">top list pocitadlo

Způsob dopravy
česká pošta
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Just Ax

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--