Domů Profil prodejce AliBaba AB
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Beroun, ČR
  • 217 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (53) 100%
Nadšenci: 485
Aktivita: aktivní
Prodáno: 217
Registrace: 15.10.2015
Město: Beroun
Stát: ČR

AliBaba AB

/ Prodávající
Novinky
708168
19.3.2018 Do rodinky zvířecích vaků přišel nový kamarád - Gaston von Boston :)

     

Všichni vítejte v mém obchůdku a doufám, že moje "výtvory" vám přinesou

stejnou radost a potěšení, které jsem měla  já při jejich vymýšlení a realizaci!

Látek mám plnou skříň, tak se nebojte zeptat, pokud si přejete např. jinou barvu nebo velikost - něco spolu vymyslíme :)

Už se na vás těším !

Alena

 

    

Jak postavit teepee

1. žehlení

Teepee doporučuji před postavením vyžehlit . Vzhledem k tomu, že na teepee byly použity různé materiály (bavlna, polyester, netkaná textilie, filc apod.) žehlete vždy opatrně s ohledem na použitý materiál. Velmi se mi osvědčilo pouhé napařování a v případě materiálu, u kterého si nejste jisti, žehlete raději přes bavlněnou látku s malým přítlakem.

2. navlékání tyčí

Teepee rozložte nejlépe na podlahu (mě se osvědčil i velký stůl) a zasuňte dřevěné tyče do otvorů. Doporučuji zasunovat tyče odspodu, tj. zakulaceným koncem napřed. Tunýlky pro tyče jsou někdy dosti těsné, tak buďte trpěliví a jistě budete úspěšní :) Nezapomeňte, že všechna teepee byla již jednou postavena a vyfotografována… Doporučuji navlékat tyče s pomocníkem .

3. svázání tyčí

Správné svázání tyčí je velmi důležité pro správné postavení teepee !Teepe položte vchodovou stranou navrch a navlékněte šňůrku do předvrtaných otvorů.  Dodržujte přitom pořadí jednotlivých tyčí podle obrázku!

 

Šňůrku zatím neutahujte a nechte ji volně. Nyní celé teepee postavte do kolmé polohy, srovnejte „pořadí“ tyčí podle obrázku.

 

Pokud teepee již stojí kolmo na podlaze, šňůrka je provlečena a tyče máte srovnané podle obrázku, celé teepee rozevřete (buď mírně nebo můžete rozevřít až téměř do finálních rozměrů) a teprve teď šňůrku utahněte ! Dbejte na to, aby při svazování byly otvory v tyčích v jedné rovině ( při několikerém ovinutí šňůrky jsou všechny otvory rovnoměrně zakryty, žádný není níž nebo výš ).

Po úplném svázání tyčí rozevřete teepee naplno. Pro správné vypnutí jednotlivých stran doporučuji popř. pootočit tyčí uvnitř tunýlku okolo její osy a vycentrovat ji . A máme hotovo :)

4. vložení podlážky

Do postaveného teepee vložte a v rozích připevněte podlážku a malý indián se může nastěhovat :)

Ať se vám líbí !

Alena

 

 

DOPRAVA:

Doprava teepee je zajištěna kurýrní službou, která dopraví balík až k vašim dveřím:) (uvedení vašeho čísla mobilu je nutné!)

Doprava menších zásilek (vlaječky, polštáře, girlandy) je možné  zaslat prostřednictvím České pošty jako doporučenou zásilku. Cena za poštovné se může mírně lišit v závislosti na váze zásilky (od 80 Kč) 

Je možné se také domluvit na osobním odběru v Berouně, Praze a blízkém okolí.

 

PLATBA:

Teepee nezasílám  na dobírku, je nutná platba předem, odesílám ihned po připsání peněz na účet, pokud u zboží není uvedeno jinak.

Způsob dopravy
Doprava teepee je zajištěna kurýrní službou. Menší zásilky jsou zasílány také přes Českou poštu jako doporučená zásilka.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od AliBaba AB

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--