Domů Profil prodejce DoPytlíčku
Ing. Markéta Nemethová
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Praha 5, ČR
  • 709 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (45) 100%
Nadšenci: 85
Aktivita: aktivní
Prodáno: 709
Registrace: 17.10.2015
Město: Praha 5
Stát: ČR

DoPytlíčku

/ Prodávající
Novinky
1032617
11.11.2022 Milí příznivci,

od 11.11.2022 mě najdete i mimo Fler. Nové zboží za výhodnějších podmínek budu vkládat už jen na web DoPytlicku.

Těším se tam na Vás :-)

Nyní v prodeji vylepšená sada síťových pytlíků!

Sada multifunkčních síťových pytlíků 3+1ks / od DoPytlíčku | Fler.cz

 

Vítejte ve světě látkových pytlíčků!

Látkové pytlíčky na balení dárků jsem poprvé vyzkoušela na Vánoce 2014 a byla jsem z nich úplně unešená! Velmi mě překvapilo, jak rychle byly dárky zabaleny a jak pěkně v takovém balení vypadaly. Práce s bavlněnými pytlíčky byla navíc velmi příjemná a nové balení se líbilo i všem obdarovaným. Naše halda použitého balicího papíru se díky nim podstatně zmenšila :-)

Vize

Látkové pytlíčky mě nadchly natolik, že jsem se rozhodla je sama šít a šířit do světa, aby každý mohl vyzkoušet rychlé, snadné a efektní balení dárků, které je navíc přátelské k životnímu prostředí a šetří čas i peníze.

Pytlicek s kvety

Dlouho jsem se snažila najít své místo ve světě. Toužila jsem projevit svou kreativitu a vyrábět něco krásného, co bude zároveň i užitečné a bude v sobě mít nějakou další přidanou hodnotu. A stejně tak dlouho jsem nemohla přijít na ten správný výrobek.

Pytlicek zeleny puntik+ruze

Až když jsem pochopila, že na splnění svých snů nemůžu jen nečinně čekat, ale jít jim naproti a překonávat při jejich dosahování překážky, a že je třeba uspokojovat také své vlastní potřeby, nejen potřeby druhých, ke mně jednou večer přišel z červeného stanu tento nápad. A já jsem se rozhodla ho už nepustit a jít za svým snem.

Velikonocni pytlicek

Dnes ten sen žiju, šiju látkové pytlíčky už ne jen na dárky, věnuji se činnosti, která mi dává smysl, těší mě a naplňuje, a jejím prostřednictvím pomáhám lidem žít vědomější život. Doufám, že se mi podaří zprostředkovat jejich kouzlo i Vám :-)

Pytlicek s oveckou

Pohodlí

Do látkových pytlíčků se dárky balí opravdu snadno a rychle bez velkých příprav a bez potřeby uklízet ani po zabalení ani po rozbalení. Dárek prostě jen vložíte dovnitř, zatáhnete za postranní šňůrky a je hotovo! 

Pro ještě větší pohodlí jsem pytlíčky opatřila zatahovacím zavíráním, díky němuž je pytlíček zavřený jediným pohybem. Volně přiložené šňůrky se totiž někdy rády ztrácí...

Zavirani

Estetika

Látkový pytlíček Váš dárek ozdobí, přidá mu na atraktivitě. Protože se jedná o ruční výrobek, každý z nich je neopakovatelný originál. Látkové balení navíc v ničem nezaostává za papírovým, co se týče barev, tvarů, způsobů provedení atd.

Náklady

Látkové pytlíčky jednoznačně šetří čas a mohou šetřit i peníze. Do pytlíčku zabalíte opravdu rychle jakýkoli dárek, a to i neforemný. Náklady na něj nejsou nejnižší, ale koupíte ho jednou a můžete ho pak používat stále znovu a znovu. Pokud se tedy nerozhodnete věnovat ho i s dárkem a udělat z něj vlastně také dárek.

Trojrozmerny

Ekologie

Látkové pytlíčky jsou recyklovatelné v podstatě neomezeně, hodně vydrží, určitě víc než papírové tašky. Když se pytlíček zmuchlá, spraví to žehlička, je možné ho i přeprat.

Látkové pytlíčky "DoPytlíčku" navíc vznikají v České republice, neputují k Vám tedy tisíce kilometrů z asijských textilních továren, kde vládnou nuzné pracovní podmínky. Použité látky jsou čistě bavlněné, při jejich výběru upřednostňuji, jak je to jen možné, české výrobce.

U stroje

Multifunkčnost

Látkový pytlíček je dárkem sám o sobě, který může obdarovaný dále využít. Buďto opět jako obal na dárek nebo si do něj může uložit třeba sušené bylinky, potřeby na tvoření, staré dopisy či fotky, atd. Lze ho využít třeba i jako příležitostnou peněženku na dovolené. Fantazii se meze nekladou!

Uctenky Podzimnicky s orechy

Pytlik s kastany Pytlik se sponkami

Snadná údržba

Pokud se pytlíček umaže nebo pomuchlá, stačí ho vyprat a vyžehlit, a je znovu připraven k použití. Doporučuji prát naruby šetrným programem na 30 °C a nesušit v sušičce, žehlit také naruby.

Přidaná hodnota

Krásně zabalený dárek podle mých zkušeností potěší víc, než dárek nezabalený nebo zabalený jen obyčejně či ledabyle. Ukáže tak obdarovanému, že Vám na něm záleží a posílí Váš vzájemný vztah. 

Podzimnicky

 

Látkové pytlíčky "DoPytlíčku" jsou vyráběny z bavlněných látek z přednostně lokálních zdrojů. Pro větší praktičnost jsou opatřeny zatahovacím zavíráním pomocí bavlněné šňůrky a ty vánoční mají navíc praktickou kapsičku, kam je možné vložit jmenovku, aby bylo pod stromečkem jasné, pro koho je dárek určený.

Jmenovka

Látkové pytlíčky šiju ve 4 základních velikostech, které jsou pro jasnou představu inspirované formáty papíru:

A6 (11x15 cm)

A5 (15x21 cm)

A4 (21x30 cm)

A3 (30x42 cm)

Bila sada Cervena sada

Protože se jedná o ruční výrobu, je každý z nich originál. Snažím se také o co nejefektivnější využití látek, a tak se může někdy rozměr pytlíčku od daného formátu mírně lišit. To však bude u konkrétního pytlíčku vždy uvedeno.

 Pytlicek na sklenicky

Většina pytlíčků je dvojrozměrných, ale šiju i trojrozměrné pytlíčky se dnem a připravuji také některé netradiční typy, jako např. pytlíček na láhev vína. Pokud byste měli nějaké speciální přání či vlastní představu, ať už se týká velikosti, tvaru nebo designu, budu se Vám snažit vyjít maximálně vstříc.

Pytlicek na vino

 

Způsob dopravy
Objednávky se snažím vyřizovat co nejrychleji, obvykle do 3 pracovních dnů po přijetí platby na účet. Pokud spěcháte, napište to, prosím, do poznámky k objednávce. Zboží zasílám doporučeným psaním Českou poštou a balím ho do bublinkové obálky. Po předchozí domluvě je možné i osobní vyzvednutí na Praze 5.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od DoPytlíčku

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--