Domů Profil prodejce Kreato
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Jevíčko, ČR
  • 9485 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (225) 100%
Nadšenci: 205
Aktivita: aktivní
Prodáno: 9485
Registrace: 8.11.2015
Město: Jevíčko
Stát: ČR
Důležitá informace: Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás upozornit, že z technických důvodů v současné době některé zásilky odesíláme s prodlevou 10 - 14 dnů oproti uvedené dostupnosti. Děkujeme za pochopení!

Kreato

/ Prodávající
Novinky
1086066
11.12.2023 Vážení zákazníci, těší nás Váš zájem o naše výrobky. Upozorňujeme, že objednávky jsou realizovány až po zaplacení - zboží tedy není rezervováno! Další výroba vyprodaných kusů pak trvá cca deklarovaných 10 dnů - doručení do Vánoc tedy negarantujeme. Děkujeme za pochopení!
 
Dobrý den, vítáme Vás v našem obchůdku, kde nabízíme originální ručně dělané výrobky a grafiku na zakázku. 

 A proč KreatO?  

Protože jsme takový malý Kteativní Obchod.
Náš tým tvoří výhradně Kreativní Osoby.

 

Jednotlivé položky zboží jsou postupně doplňovány. Vkládáme mimo jiné i v závislosti na ročním období, svátcích, poptávkách a podobně.

Nabízíme grafické zpracování Vašich fotografií do koláží, kalendářů, pohlednic a fotoalb tvořených metodou digitálního scrapbooku. Každá práce je originální, přizpůsobená Vaší fotografii. Můžete vybírat z vystavených variant nebo Vám vytvoříme aranžmá podle Vašeho přání. Na Vaše přání také navrhneme pozvánky, diplomy, upomínky atd.

Dále vyrábíme buttony/placky, přáníčka, dárkové krabičky, drobné dárečky a upomínky, dekorace a drobnosti, které snad mají nápad a upoutají.

Velkou část naší nabídky tvoří svatební oznámení a další svatební tiskoviny a dárky s originálním autorským designem.

V neposlední řadě nabízíme také bižuterii. Zde se řídíme heslem, že méně je více a upřednostňujeme "šperky" jednoduché, ale vkusné, které se mohou snadno kombinovat a nezatíží peněženku.

Rádi byste darovali někomu nebo sobě "něco jako" nebo potřebujete zhmotnit konkrétní nápad? Neváhejte a kontaktujte nás, jakákoli tvůrčí myšlenka nebo nápad je pro nás výzvou. Společně tak můžeme vytvořit přesně to, co potřebujete.

 

Tak vstupte, dívejte se, vybírejte ...

 Doporučte nás svým známým  ...

A nezapomeňte se občas vrátit k prohlédnutí novinek  ...

 

 

  

 

 

Veškeré grafické práce a návrhy, návody a postupy jsou autorskými díly, podléhají licenci  

 Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License.

Využití našich produktů pro komerční účely je možné po dohodě a sepsání náležité smlouvy!

 

Naše umístění v TOP výběru:

Jen pro ten dnešní den

Štěstí, zdraví, vinšujeme Vám

 

 

 

 

GRAFIKA                                                                                              Nabízíme grafické zpracování Vašich fotografií do fotokoláží, alb, fotoknih, pohlednic atd. Dále navrhneme a zhotovíme pozvánky, upomínky, vizitky, plakáty, přání a další grfické práce, podle Vašeho požadavku. Ceny jsou uvedeny u jednotlivých položek a zahrnují drobné úpravy vystaveného vzoru. V případě náročnějších úprav nebo navržení zcela nového produktu na Vaše přání účtuji paušální poplatek 350,- Kč/ 1návrh (tzv. skicovné)

V případě zájmu o elektronickou podobu produktu, který je běžně nabízen v tištěné podobě, bude zákazníkovi k ceně zboží připočten paušální poplatek 50,- Kč (bez Fler provize) , u náročnějších návrhů i více, za stánku. Tato částka je cenou za grafický návrh. U produkrů, které jsou přímo nabízeny v el. podobě, platí uvedená cena.

Soubory ve formátu pdf jsou odesílány v příloze e-meilu nebo ve zprávě k objednávce. Přijetí zakázky zákazník stvrzuje podpisem čestného prohlášení, které je mu odesláno společně s objednávkou.

Cena za grafické práce na zakázku - obecně

Celkovou cenu za grafické práce rozdělujeme na tři základní položky:

  1. Cena za grafický návrh - skica Tato cena většinou zahrnuje náklady vynaložené k prezentaci návrhu. Částka je vyplacena grafikovi vždy, tedy i v případě kdy nedojde k realizaci zakázky (tzv. skicovné).
  2. Cena za provedení definitivy Tato položka bývá velmi individuální a liší se zejména náročností a rozsahem práce. Obsahovat by měla částky za veškeré práce a úkony nutné k dosažení realizace zakázky od odsouhlasení návrhu do předlohy k tisku (tzn. provedení korektur textových i obsahových změn požadovaných klientem, více práce, definitivní počítačové zpracování, případně náhled a konzultace ve studiu, které zakázku zpracovává). Cena definitivy se určuje na základě skicy. U některých typů prací, kde lze náročnost a rozsah práce předpokládat, lze stanovit paušální cenu za položku (kus, stránku apod.), případně celkovou paušální cenu za zpracování zakázky. Některé z těchto cen rovněž uvádí ceník. Cenu za provedení definitivy lze také účtovat hodinovou sazbou, jejíž výše je většinou stanovena individuálně. Nejnižší hodinové sazby za některé úkony obsahuje také ceník.
  3. Cena za udělení licence Výši ceny za udělení licence určuje podoba udělované licence. Licence definuje zejména územní působení a způsob rozšiřování díla, u periodických děl pak také počet kusů pro jeho první a další vydání apod. Minimální cena za udělení licence je 1000,- Kč u jednorázového použití, u opakovaného nebo periodického užití se tato cena zvyšuje. Podmínky poskytnutí licence jsou vždy předmětem smlouvy.

Veškeré grafické práce jakož i návrhy prací na zakázku ( včetně nerealizovaných) jsou autorskými díly. Jakékoli přeposílání, kopírování, úprava či další prodej grafiky v elektronické i tištěné podobě je zakázán! Z důvodu ochrany autorských práv není možné u tohoto typu zboží odstoupení od kupní smlouvy ( s vyjímkou řádně uznané reklamace) .

Nákupem výrobku s autorskými obrázky či fotografií samých kupující nezískává autorská práva k obrázku, fotografii ap., pokud není smluvně dohodnuto jinak.

V případě výroby na zakázku z fotografií, obrázků či jiných materiálů od zákazníka nese zodpovědnost za autorská práva i kvalitu dodaných podkladů zákazník.

V případě zájmu o komerční použití našich produktů nás, prosím, informujte předem, aby byla sjednána smlouva. Prosíme o respektování licenčních a autorských práv. Děkujeme.

HODINY                                                                                                              Hodiny jsou poměrně křehké, proto jsou při transportu baleny do přesně padnoucího obalu, ručičky i hodinový strojek jsou chráněny kartonem. Hodiny rozbalujte opatrně, aby nedošlo k jejich poškození či úplnému rozbití! Někdy se vlivem transportu nebo při jiné manipulaci (otírání prachu ap) mohu mírně nachýlit hod.ručičky, které pak o sebe zadrhují a hodiny nejdou (nejedná se o závadu hodinového strojku, pro kterou by bylo potřeba hodiny reklamovat). Nejlépe vychýlení zjistíte a napravíte při srovnání všech ručiček do stejné pozice a pohledem z boku uvidíte, jak která potřebuje narovnat. To jde snadno, lehkým narovnáním, výstuhou je totiž drátek.                        Výměna baterií: Hodiny jsou napájeny batrií AA, která není součásti balení. Pro snadnější výměnu baterie doporučujeme pod vkládanou baterii vložit tenkou stužku, která je přiložena. Při zatáhnutí za oba volné konce stužky pak baterii snadno vyjmete. Upozornění: Hodiny jsou na funkčnost odzkoušeny v několika celodenních cyklech i s výměnou baterií (z tohoto důvodu trvá dodání hodin déle, než u jiného zboží). Posouvání s hodinovými ručičkami provádějte výhradně kolečkem k tomu určeným, které se nachází na zadní straně. Manipulací posunem samotných ručiček může dojít k jejich poškození, na které se nevstahuje záruka!

TISK                                                                                                                               Všechny grafické práce a další tisky provádíme výhradně v autorizovaném profi studiu. Tisk probíhá ze stejného programu jako náhledy našich produktů, proto jakékoli větší odchylky od vysaveného zboží jsou v reálu minimální.

SVATBA                                                                                            Minimální odběr je 30kusů oznámení, 5kusů menu, 10kusů pozvánek ke stolu, 10kusů jmenovek. (přičemž počet jmenovek či pozvánek nad jakýkoli násobek 10ti bude naceněn samostatně) Ostatní tiskoviny na dotaz. V případě objednání menšího počtu tiskovin je účtován paušální poplatek 210,- Kč (za zpracování a sazbu k tisku) Etikety a samolepky mají standardní formát, uvedená cena platí při odběru minimálního počtu (etikety na víno 8x10cm, min. odběr 12ks a dále násobky 6ti, etikety na výslužku 4x4cm, min. odběr 48ks a dále násobky 24.S ohledem na to, že náklady na zpracování menšího počtu převyšují zisk a vzhledem k tomu, že u dotisku nelze garantovat 100% totožnost s předchozím tiskem, doporučuji objednat část tiskovin jako rezervu. Jakýkoli dotisk je zpoplatněn jako nová objednávka.

Vzorek svatebního oznámení - obrázky vystavených oznámení jsou totožné s grafikou k tisku, tedy barevnost je stejná (nezkreslená např. jako u fotografie). Jestliže chcete mít jistotu, že jste vybrali dobře, můžete si objednat vzorek svatebního oznámení. Cena vzorku je 250,- Kč, z toho 200,- korun se stává vratnou zálohou, která vám bude odečtena z následné objednávky svatebních oznámení.

Texty, prosím, zasílejte v přesném znění, jak je na oznámení chcete mít. Nejlépe psáno ve Wordu. (nikoliv jen údaje s tím, že text má být shodný jako na vzoru). Toto platí i v případě, že texty v průběhu naší komunikace měníte - opět zasílejte celý text, nikoliv pouze změněné části. Odpovědnost za textovou správnost nese vždy zákazník, proto si prosím své texty několikrát pečlivě zkontrolujte!

Požadujete-li úpravu grafiky (netýká se textu), může Vám být účtován příplatek 50,- Kč, 100,- Kč nebo 150,- Kč podle náročnosti úprav. V případě náročnějších úprav (tištěného) oznámení nebo navržení zcela nového oznámení na Vaše přání účtuji paušální poplatek 350,- Kč. Vložení fotografie je v ceně.

U některých oznámení (především lepená a skládaná) jsou možné změny barevnosti (včetně stuh) podle skladových zásob. Na Vaše přání lze doobjednat i materiály, které nejsou skladem. Zde se prodlouží doba dodání a je účtován poplatek na dopravu od dodavatele ve výši 150,- Kč.

Svatební oznámení a ostatní tiskoviny jsou ručně formátovány. To znamená, že ve výsledku se jednotlivé kusy mohu mírně lišit (max 1-2mm) Nikdy není narušen tisk a celkový dojem. Děkujeme za pochopení.

Svatba na poptávku/ na zakázku: Podle Vašich požadavků rádi navrhneme a zhotovíme i další svatební předměty, které nemáme aktuálně vystaveny (vývazky, etikety, seznam darů, kniha hostů, alba atd). Nabízíme i objednání ostatních materiálů, dekorací a potřeb na svatební obřad a hostinu. Vše můžeme dokonale sladit v jednom stylu nebo barvě, kterou preferujete. Upozorňujeme, že veškerý sortiment k těmto účelům je naskladněn a vyroben na zakázku, proto není možná výmněna ani odstoupení od smlouvy. V případě doobjednávání negarantujeme 100% totožné kusy zboží. Děkujeme za pochopení!

Uvedená cena poštovného platí pro odběr 20ti ks oznámení. U větší zásilky může být upravena podle aktuálních cen dopravce. 

VÝROBA NA ZAKÁZKU                                                                            Na zakázku si můžete nechat zhotovit některý z již vystavených produktů, který byl navrhnut a vyroben prvotně pro jednoho zákazníka (dle jeho podkladů). Většinu z nich můžeme dále vystavovat pro inspiraci a nabízet k prodeji. Toto zboží má za názvem uvedeno "výroba na zakázku". Jeho objednání a následná výroba i odeslání probíhá podle stejných pravidel jako jiná zakázková výroba.  Další možností je návrh a výroba zcela nového a originálního produktu podle vaší poptávky. První návrh je bezplatně a nezávazně - pouze pro Vaši (i moji) představu, zda jsme schopni se domluvit na konečné verzi podle Vašeho přání. Jakékoli další úpravy a tvorba následuje až po závazné objednávce: a) běžného produktu - u výroby produktu, který dále zůstane v našem e-shopu jako vzor s možností objednání pro další zákazníky, nebo: b) originálního produktu - u výroby produktů, které budou "originály", tedy vystaveny v e-shopu k nahlédnutí, ale objednat může pouze plátce originálu. Cena za originál zahrnuje skicovné + náklady na šablony + cena originality (individuální, odvíjí se od ceny za 50ks produktu) a je podmíněna odběrem minimálního množství produktu (stanoveno individuálně podle dodavatele materiálu) Cena za produkt samotný je samostatnou položkou dle počtu kusů, nebo c) rezervovaného produktu - zboží vyrobené na zakázku pouze pro určitého zákazníka, tyto produkty jsou také vystaveny v e-shopu, avšak běžný zákazník nemůže objednat. Tyto položky slouží jako bezplatná reklama našim zákazníkům a také usnadňují opakované objednávky.

DOSTUPNOST ZBOŽÍ A POČET KUSŮ K OBJEDNÁNÍ                      Nabízené a vystavené zboží na našem profilu jsou "vzory", podle kterých je na základě Vaší objednávky vyroben originál, který následně obdržíte. Uvedený termín a počet kusů k objednání tedy informují o tom, kolik kusů daného zboží jsme schopni vyrobit v uvedeném čase. Máte-li zájem o větší množství či rychlejší dodání zboží, jsme zpravidla schopni jej vyrobit a dodat, ale pouze na základě předchozí dohody.

VŠEOBECNÉ INFORMACE                                                                   Veškeré ceny za doplatky a doplňkové služby, uvedené v odstavcích "O produktech" jsou uvedeny bez provize Fleru. Reálná cena se zobrazí v nabídce u daných produktů. Ceny veškerého vystaveného zboží jsou konečné (tedy již po započtení Fler provize)

POJUIŠTĚNÍ ZÁSILKY                                                                                       Poštovné máme automaticky nastaveno na nejnižší možnou hranici tak, jak jej většina zákazníků preferuje. V ceně služby není zahrnuto pojištění zásilky. (doporučeně neznamená pojištěně!) Máte-li o pojištění pro případ poškození či ztráty zájem, informujte nás, prosím, předem, aby mohla být cena poštovného upravena. Pojištění doporučujeme u zásilek s hodnotou nad 600,- Kč. Není-li zásilka pojištěna, veškerá rizika a další náklady spojené s poškozením či ztrátou zásilky na sebe přebírá zákazník.

V případě jakýchkoli dotazů, připomínek a přání nás neváhejte kontaktovat. Naši prioritou je spokojený zákazník - vždy se Vám snažíme vyjít vstříc a domluvit se.

Pokud jste s našimi službami spokojeni a líbí-li se Vám naše zboží, prosíme Vás o zpětnou vazbu v podobě hodnocení. Pomáháte tím i dalším nakupujícím. Naší největší odměnou je Vaše spokojenost a opakované návštěvy v našem Kreativním Obchodě. Děkujeme!

ROUŠKY - Vážení zákazníci, upozorňujeme Vás, že některé roušky jsou ušity z materiálu, který byl vyskladněn dodavateli z déle uskladněných rezerv. Takový materiál může jevit známky lehkého zaprášení či pomačkání. Nejde však o sníženou jakost látky! Z tohoto důvodu je NUTNÉ roušky před prvním použitím vyprat!

Dále upozorňujeme, že s ohledem na účel, ke kterému jsou roušky určeny a s přihlédnutím na možná rizika, NENÍ MOŽNÉ roušky vrátit ani vyměnit. Zvažte tedy, prosím, předem střih, který si vyberete. V případě potřeby Vám s výběrem rádi poradíme. Děkujeme za pochopení!

Nabízíme tyto roušky/ústenky:

  • skládané (jako klasická chirurgická) - 9 x 16 cm - složená (dle potřeby lze od nosu k bradě rozšířit natažením)
  • s tunýlkem (vypadá podobně jako skládaná) - 10 x 16 - (dle potřeby lze od nosu k bradě rozšířit natažením)
  • tvarované (stejně vytvarovana na nose i na bradě, jakoby tvar mandle) - 11,5 x 17,5 cm, dětská - 10 x 14 cm
  • vykrojené (vyvýšená na nose, pod očima vykrojená a na bradě je tvarovaná jen nepatrně) - 12,5 x 22 cm

Všechny roušky děláme s tunýlkem, takže je možné gumičku nebo tkaloun utáhnout a roušku nařasit podle potřeby. Jde o ruční výrobu, proto se jednotlivé roušky mohu mírně lišit...

 

Úpravy vystavených produktů - většina našich výrobjů lze upravit podle Vašeho přání. Vždy nás o tom, prosím, informujte předem! Děkujeme!

FSL nálepky - z důvodu celoploěných mimořádných opatření dochází k omezení či úplné odstávce provozu některých našich výrobních partnerů. Proto v současné době mohou být dodány některé nálepky bez ořezu. Středová kolečka na senzoru vyseknutá jsou. Pokud k tomu dojde, jako kompenzaci zasíláme slevový kupon na příští nákup nebo několi dalších samolepek GRATIS.. Děkujeme za pochopení!

Obyčejné poštovné - v případě zájmu o zaslání zásilky obyčejně nás o tom, prosím, informujte zprávou k objednávce nebo předem. Děkujeme!

Poštovné - Vážení zákazníci, upozorňujeme Vás, že vzhledem ke zdražení poštovného u České pošty, budeme před potvrzením objednávek, upravovat výši poštovného podle skutečné velikosti balíčku. Děkujeme za pochopení!

Způsob dopravy
Zasílám Českou poštu, grafické práce e-mailem. Drobné věci balím do bublinkové obálky, větší do odpovídající krabice. Pokud si zákazník nepřeje jinak, zasílám doporučeně. Běžně odesílám do 3-5dní po připsání platby. V případě větší časové náročnosti(např grafika na přání) Vás o termínu budu informovat. Cena poštovného u jednotlivých položek platí pro odběr množství uvedeného v nabídce. V případě objednání více položek nebo většího počtu jedné položky se cena poštovného upravuje podle tarifů dopravce. Na tuto skutečnost je zákazník informován před potvrzením objednávky. Na dobírku neposílám. Po dohodě je možné osobní převzetí.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Kreato

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--