Domů Profil prodejce GibonTom
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Dobruška, ČR
  • 810 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (171) 100%
Nadšenci: 941
Aktivita: aktivní
Prodáno: 810
Registrace: 22.11.2015
Město: Dobruška
Stát: ČR
Důležitá informace: Nenašli jste takový šperk ze dřeva a pryskyřice, který by se Vám líbil? Nevadí, napište nám! Buď bude v zásobách, které zde nejsou vystavené nebo Vám prostě nějaký dle Vašich představ vyrobíme.

GibonTom

/ Prodávající
Novinky
886104
8.6.2020 Povedlo se nám vyrobit nějaké hodiny i na sklad, které jsou aktuálně dostupné. :) https://www.fler.cz/shop/...

Ahoj. Chtěl bych se Vám představit. Jsem krásný, mladý a vtipný Gibon a rozhodl jsem se trochu své úžasnosti pustit do světa. A proto rozjíždím obchůdek s tričky mé grafiky. A protože mě baví vyrábět, nabízím Vám i magnetky, náušnice a náhrdelníky nebo tetrapakovou lampu. :)

Podrobnější informace o našich špercích si můžete přečíst tady, o tričkách zde a pokud budete objednávat nezapomentě si zároveń přečíst i naše obchodní podmínky. Zárověň dodáváme, že údaje zákazníka budou zpracovány výhradně za účelem vyřízení objednávky a dodání zboží.

Po dovolené a létě jsme plní sil a inspirace. Proto můžete brzy očekávat novou exkluzivní kolekci šperků ze dřeva a pryskyřice. Ta nese název Koala. A jako ochutnávku pro Vás máme pár ukázek.

image 

image

image

image

image

image

image

image

image

image

I naše šperky jsou inspirované přírodou. Tak jsme nějaké vzali na výlet. A kam jinam zimní prsteny vzít než k ledovcům!

image

 

Jelikož jsou má trička hodně inspirovaná přírodou (jako opičák k ní mám celkem blízko), vydal jsem se se svými modelkami do exteriéru udělat pár promo fotek. A když si někdo vymyslí trika se soby a losy, nezbývá nic jiného, než jet do Finska.


Los na váletě ve společnosti dvou sobíků

 

Šperky ze dřeva a pryskyřice aneb Příroda v pryskyřici..

V naší nabídce najdete nejrůznější šperky ze dřeva a pryskyřice. Mezi nimi jsou především náušnice a náhrdelníky, prsteny, náramky nebo pro pány motýlky či manžetové knoflíčky. A pokud jste v naší nabídce něco nenašli, nelíbí se vám daná barva či tvar, neváhejte nás kontaktovat, dle vašich požadavků vám šperk můžeme na zakázku vyrobit. Mějte ale na paměti, že stejně jako příroda, tak i naše šperky jsou jedinečně a každý kousek je svou strukturou dřeva originál, je tak tedy nemožné vyrobit dva totožné šperky.

Na začátku cesty je výběr co nejhezčího a nejzajímavějšího kousku dřeva, aby výsledek byl co nejelegantnější. Pro tyto účely se nám zatím osvědčil např. akát, mahagon, ořešák, platan, habr, ovangokol, gabon, jasan a další. Stále ale objevujeme nové a nové. Aktuálně nejraději však pracujeme a australským eukalyptem, který má úžasnou kresbu, barvu a tvrdost a právě díky použitému dřevu jsme tak tyto výrobky pojmenovali Koala. U každého výrobku samozřejmě v popisu najdete, ze kterého dřeva je daný kousek vyroben.

Další nedílnou součástí výrobků a našeho vývoje je výzkum toho správného složení pryskyřice a stále se snažíme najít dokonalejší a kvalitnější. Pro každou aplikaci se hodí pryskyřice trochu jiná a výběr toho nejoptimálnějšího řešení je pro nás další prioritní krok k co nejdokonalejšímu výsledku. V současné době vám můžeme nabídnout pryskyřici ve všech možných odstínech: čirá, netransparentní bílá či černá a transparentní ostatní barevné odstníny (transparentnost záleží na sytosti). Možnou variantou je i různé míchání s vytvořením zajímavého efektu. Takové výrobky u nás nesou ve svém názvu nejčastěji "mlhovina".

Takový odlitek je samozřejmě jako šperk nepoužitelný a je třeba jej opracovat do požadovaného tvaru. Díky ručnímu broušení do nejjemnějších zrnitostí docílíme požadované hladkosti, kterou na závěr doladíme leštěním. V poslední fázi zpracování daného kousku je šperk opatřen ochranným napouštěcím nátěrem na bázi přírodních olejů.  

Běžně naše šperky kompletujeme z kovových komponentů z chirurgické (316L) a nerezové oceli (304). Na přání vám však můžeme afroháček nebo řetízek vyměnit za stříbrný Ag 925, pozlacený Au 585 nebo pokud mááte jiné přání, tak určitě něco vymyslíme (značení dle Puncovních značek a Puncovního zákonu, viz Obchodní podmínky).

Vámi objednaný šperk obdržíte v dárkové krabičce.

A jak se o takový šperk starat? I přes ochranu olejem doporučujeme šetrné zacházení a nevystavovat vodě, chemikáliím apod. a mechanickému namáhání. Na očištování šperku používejte jemný bavlněný hadřík. Po čase doporučujeme dřevo oživit přírodním olejem, čímž ho opět ochráníte a zvýšíte tak jeho výdržnost. Jako přírodní olej vám může posloužit například i olivový olej, který najdete jistě v každé kuchyni.

 

Na našich tričkách najdete Gibonovy autorské motivy. V současné době u nás najdete 5 tématických kolekcí. Mezi nejrozšířenější kolekce patří ty s přírodní tématikou - Příroda ve zvířátku a Kontaminované napajedno. Protože máme rádi kávu, tak i jí jsme se inspirovali a připravili jednu kolekci věnované právě kávě - Coffee bar. S časem a časovými pásmi je to někdy těžké, obzvláště v Českých krajích, proto je tu kolekce s názvem Pohopouhé prozatím, aby se už nikdo ve svém čase neztratil. Matematiku až tak jako zvířátka nebo kávu v oblibě nemáme, ale někdy to s ní nemusí být až tak zlé (co se vizuálního věmu týče) a proto jsme pro vás připravili kolekci Matika není hnusná.

Standardně jsou motivy na kvalitních tričkách značky Fruit the Loom v následujících gramážích:

Dámská trička

  • s dlouhým rukávem: 220 g/m² (bílá), 230 g/m² (barevná)
  • s krátkým rukávem: 200 g/m² (bílá), 210 g/m² (barevná)

Pánská trička

  • s krátkým rukávem: 160 g/m² (bílá), 165 g/m² (barevná)

Po dohodě je ale možno i jiný textil.

 

Velikosti triček jsou následující (± 2 cm)

bjednání

Po potvrzení objednávky zboží připravíme a po obdržení penízků na náš účet zasíláme na Vámi uvedenou adresu, zboží je tak většinou do 3 dnů odesláno. V případě speciálních požadavkůch na výrobek, výrobě nového či jeho úpravě se může dodací doba prodloužit, o čemž budete informováni.

Běžně posíláme balíček Českou poštou, ale možné je i osobní předání v Pardubicích, Zlíně či se prostě nějak domluvit.

 

Obchodní podmínky

Zde uvedené obchodní podmínky platí pro nákup u prodejce GibonTom. Obchodní podmínky stanovují a upřesňují základní práva a povinnosti prodejce i kupujícího.

Kupující zasláním objednávky stvrzuje, že souhlasí s níže uvedenými obchodními podmínkami.

 

I. Uzavření kupní smlouvy

1. Kupní smlouva vzniká v okamžiku potvrzení objednávky zákazníkovi.

2. Nakupující je o potvrzení informován vnitřní poštou nebo e-mailem na adresu, kterou uvedl při nákupu.

3. O přijetí platby a odeslání zboží je kupující informován stejným způsobem.

 

II. Odstoupení od smlouvy a vrácení zboží

1. Kupující má právo do 14 dnů od doručení zboží od smlouvy odstoupit a zboží vrátit (a to i bez udání důvodu).

2. Kupující nemůže odstoupit od kupní smlouvy, pokud bylo zboží na jeho přání vyrobeno nebo upraveno (zakázková výroba).

3. Kupující je povinen před vrácením zboží o tomto prodejce písemně informovat (např. vnitřní poštou).

4. Zboží musí být vráceno nepoškozené, kompletní a bez zjevných vad způsobených užíváním, a to ve vhodném obalu, který zabrání možnému poškození zboží při přepravě. Pokud zboží nebude splňovat tyto požadavky, není možné nárokovat vrácení plné kupní ceny. Prodejce má právo nedostatečně zabalený či při přepravě poškozený balík nepřevzít (doporučuji pojistit).

5. Při vrácení zboží zpět prodejci, není možné ho zasílat na dobírku.

6. Částka. nebo její poměrná část v případě nedodržení podmínek v bodě 4., za zakoupené zboží bude kupujícímu vrácena až po doručení zboží prodávajícímu.

7. Náklady spojené s dopravou vráceného zboží hradí kupující.

8. Body 1 až 7 neplatí pro zboží vyrobené na zakázku - v souladu se zákonem zboží vyrobené nebo upravené na zakázku zpět nepřijímám, pouze lze po dohodě upravit.

 

III. Reklamace

1. Ke každé objednávce je kupujícímu řádně vystaven daňový doklad, který zároveň slouží jako záruční list.

2. Záruka se nevztahuje na zboží, které je opotřebené jeho používáním nebo nevhodným používáním.

 

IV. Dodací podmínky

1. Platbu za zboží hradí zákazník předem na bankovní účet prodávajícího. Při osobním předání je možná platba v hotovosti.

2. Zboží je odesíláno Českou poštou. Případné poškození během přepravy je nutno řešit s příslušným pracovníkem České pošty a to do dvou pracovních dnů od převzetí zásilky. Osobní převzetí je možné po dohodě v Pardubicích či blízkém okolí dle dohody.

3. Prodávající odešle kupujícímu zboží nejpozději do 5 pracovních dnů od připsání platby na účet. V případě osobního odběru proběhne předání dle dohody.

4. Bod 3. neplatí v případě úpravě či výrobě nového zboží na zakázku, kdy může být dodací doba prodloužena. Nakupujicí bude o této době informován.

 

Tyto obchodní podmínky jsou platné a účinné od 1. srpna 2017

 

Dodatek

Po dohodě můžeme u našich výrobků ze dřeva a pryskyřice vyměnit komponenty (afroháček či řetízek) z obecných kovů za komponenty stříbrné Ag 925 (značení dle Puncovních značek a Puncovního zákonu).

Způsob dopravy
Naše výrobky zasíláme doporučeně Českou poštou.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od GibonTom

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--