Domů Profil prodejce Verzema
Veronika Zemanová
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Kouřim, ČR
  • 9 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3) 100%
Nadšenci: 11
Aktivita: aktivní
Prodáno: 9
Registrace: 9.1.2016
Město: Kouřim
Stát: ČR

Verzema

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Zdravím všechny návštěvníky mého obchůdku.

Jmenuji se Veronika, už od dětství mě bavilo modelovat si z hlíny zvířátka. Ještě jako školačka jsem dostala nápad vytvořit pro rodinu keramický betlém, který bych mohla každý rok rozšířit o pár nových kousků. Z nápadu se stal koníček a můj první glazovaný betlém má dnes již přes 80 postaviček. Každý rok je vystavován v Kouřimi za výlohou a mně dělalo vždy radost, jak se na něj chodily rodiče dívat se svými dětmi. Proto jsem začala vyrábět betlémy na zakázku, pro lidi, kteří by chtěli mít doma také svůj kousek betlému - na přání, a který by si mohli různě sestavovat a rozšiřovat o postavičky, které se jim líbí.

Figurky vyrábím s láskou a péčí a každá má svůj vlastní osobitý vzhled. Každá je jedinečný originál, i když může mít stejný postoj. Figurky vyrábím typově podobné nebo v případě zájmu mohu vyrobit postavičku pro rozšíření betlémku podle dodaného obrázku. Mám ráda výzvy :-).

Betlémy chci vyrábět na zakázku, abyste si sami mohli zvolit z kolika a také jakých postaviček se bude skládat nebo je možno si objednat sestavu o stanoveném počtu figurek podle připravených vzorů.

Vystavené zboží slouží pouze jako vzor typu postav a pro představu, jak vypadá hotový betlém. Postupně budu svůj obchůdek rozšiřovat  o nové typy postav do betlému. V nejbližší době přibudou 3 králové a pár darovníků. Zatím jsou pouze vymodelovaní a čekají na vypálení. Na letošní novou várku se můžete podívat na obrázcích níže, začíná se nám to doma pěkně zaplňovat :-)

 

nové ještě nevypálené figurky

Marie a Josef detail

Pokud budete mít zájem o mé výrobky, prosím Vás o trpělivost při výrobě, vzhledem k tomu, že modeluji betlém až na základě  Vaší objednávky, dodací doba může být i 2 měsíce.

Děkuji a doufám, že se Vám mé výrobky budou líbit, udělají Vám radost a o Vánocích pomohou dotvořit kouzelnou atmosféru Vašeho domova.

 

Veronika

 

 

 

Způsob dopravy
PPL, baleno v bublinkové folii
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Verzema

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--