Domů Profil prodejce Sušenka fashion
Hana Opletal Zahradníková
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 7 hodin.
  • Brno, ČR
  • 100 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (34) 100%
Nadšenci: 239
Aktivita: aktivní
Prodáno: 100
Registrace: 27.1.2016
Město: Brno
Stát: ČR

Sušenka fashion

/ Prodávající
Novinky
938367
16.3.2021 Milé moje :) Salon mě velmi vytěžuje, což mě moc těší, ale zároveň nutí prozatím přerušit činnost Sušenky. Vyprodávám posledních pár spodniček - pokud Vám chybí, mrkněte. Posílám srdečný pozdrav, snad zase někdy :) :)

Děkujeme, že Vám můžeme vykouzlit úsměv na rtech Miluju tě!

Tisíc a jeden puntík

 

Láska v bílém

 

O autorce

Jmenuji se Hanka, těší mě.

Možná se ptáte, proč jsem se rozhodla založit obchod se slow fashion, když každý z nás má nadosah levné a všudypřítomné oblečení z konfekce?

Nápad mi zrál v hlavě už nějakou dobu a když jsem na jaře 2016 procestovala Kambodžu, bylo rozhodnuto. I když vzděláním i prací jsem spíše technik, touha dělat tuhle krásnou věc vyhrála.

Rozhodla jsem se, že se chci zapojit do módní revoluce (což se i stalo – od léta 2016 jsem součástí hnutí Fashion revolution!:-)). Věděla jsem, že nadále nechci být součástí konzumního světa, kterému jsou podmínky vzniku jeho oblečení lhostejné a neváží si lidské práce. A proto jsem založila Sušenku - veselou značku férové slow fashion.

 

Ekologie + férovost = slow fashion

Co ale termín slow fashion, kterým se tu oháním, vlastně znamená?

V překladu pomalá móda – udržitelná, ekologická, přemýšlející místo toho, aby jen slepě konzumovala.

Slow fashion nám umožňuje budouvat vztah ke svému šatníku. Učí nás, že nepotřebujeme pokaždé něco z nové, novější a úplně nejnovější kolekce, kterých v běžných řetězcích vychází dvacet za rok. Stačí mít každý kousek ve skříni perfektně padnoucí a pečlivě vybraný, a nemůže se stát, že ráno „nebudeme mít co na sebe“ . Bude mi ctí, pokud si některou z těchto srdcových záležitostí vyberete právě u Sušenky.

V rámci filozofie slow fashion dělám vše proto, aby každý kousek, který si od Sušenky koupíte, během své výroby zanechal co nejmenší ekologickou i (ne)etickou stopu. To s sebou nese samozřejmě i vyšší náklady, proto retro šaty nebo sukně od Sušenky stojí víc, než podobné oblečení z řetězcových obchodů, které k Vám přiletělo z Indonesie. Přesto věřím, že jejich hodnota vyváží pár korun navíc. Všechny sukně a šaty jsou šity přímo v srdci moravy, kde je s láskou a vášní navrhuju a krejčí platím férové ceny za jejich pečlivé ušití.


 

Poděkování

Speciální slova díků si zde každopádně zaslouží několik mých blízkých. Především David – doručovatel, odborný poradce pro nerozhodné zákaznice, dvorní fotograf a má neskutečná podpora; dále Milan – autor mých krásných webových stránek, studnice nápadů a můj neúnavný mentor, utvrzující mě, že to má celé smysl.

Dál bych chtěla zmínit i blogerku Sagi, která nám dodává krásné fotografie v její oblíbené sukni Paris, please! a fotografku Kateřinu Hromádkovou, která je autorkou některých krásných fotek zde. Nesmím zapomenout ani na paní krejčí Krejčíkovou, která je mi trpělivou rádkyní.          

A nakonec ale každopádně ne naposled – velké díky všem mým milým zákaznicím. Vaše fotografie a zprávy, které mi posíláte jsou tím hnacím motorem, který nutně potřebuju k tomu, abych Vás dále oblékala a dělala Vám radost tím, jak krásně v mých modelech vypadáte. Děkuji za Vaši přízen. Děkuji všem, kteří se zajímají.
 
 


- - -

- - -


- - -

 

Jak se změřit?

Na většinu oblečení potřebujeme znát Váš obvod hrudníku, pasu a také výšku. Hrudník si změřte v nejširším místě, ideálně s oblečenou podprsenkou, kterou chcete pod šaty nosit. Pas se naopak měří v nejužším místě, bez oblečení. Vždy je ale dobré přidat cca 1 cm, lepší, když je kousek místa navíc, než aby chyběl. Sušenkové oblečení je navrhováno pro průměrnou ženskou postavu, tedy zhruba 163 - 175 cm. Pokud se Vaše tělesná výška nepohybuje v tomto rozmezí, rádi Vám oblečení zdarma zkrátíme či prodloužíme.

jak se změřit? 

 

Šijete všechno oblečení na míru?

Všechny šaty a sukně šijeme na míru, protože chceme, aby pro Vás byly jako druhá kůže a chápeme, že když se rozhodnete do našich kousků investovat, chcete, aby padly perfektně. Bambusová trička máme podle velikostí, kvůli materiálu, který se přizpůsobí v rámci až deseti centimetrů.

Spodničky jsou univerzální.

 

Šijete i oblečení na přání?

Ano, rádi uvedeme Vaše nápady do praxe:-) Napište nám o vzorníček látek, pokud si chcete vybrat jinou barvu, než nabízíme.

 

Šijete i svatební šaty?

Ano, máme již několik milých zkušeností se zákaznicemi, kterým jsme na jejich velký den připravily originální retro šaty. Nebojte se napsat, rádi Vám pošleme fotografie a jistě se nějak domluvíme.

 

Odpovídají fotografie zboží skutečnosti?

Ano, všechny výrobky fotíme my:-) Mějte ale prosím na paměti, že různým barevným nastavením monitorů a také zkreslením, které může způsobit světlo při focení, se může skutečná barva výrobku lehce lišit od barev na fotografiích. Pokud si nejste jisti, kontaktujte nás a my uděláme vše proto, abychom Vám poslali další obrázky látky.

 

Jak dlouho trvá ušití oblečení na míru?

Vždy se snažíme, abyste své nové kousky měli co nejrychleji. Protože ale šijeme každý kus přesně na Vás, je lépe počítat s lhůtou dodání cca 3-4 týdny.

 

Jak své nové oblečení prát?

Aby Vám vydržel Váš nový kousek co nejdéle krásný, doporučujeme prát v ruce či při velmi nízkých teplotách. Je také vhodné mít na paměti, že několik prvních praní může látka pouštět barvu.

 

Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Sušenka fashion

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--