Domů Profil prodejce LorainCh
  • Prodejce od r. 2016
  • Šternberk, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 13
Aktivita: -
Registrace: 28.1.2016
Město: Šternberk
Stát: ČR

LorainCh

/ Prodávající
Novinky
473350
28.1.2016 Originální fotoobraz oblíbené hračky Vašeho dítka. Super dekorace do pokojíčku.

  Zdravím Vás!

Chtěla bych Vás přivítat v mém nově otevřeném obchůdku. Zabývám se fotografováním, výrobou fotografií, koláží, různých dekorací dle ročního období či životních událostí, malováním obrazů, apod. Rozhodla jsem se, že se trošku zviditelním. Ráda udělám radost lidem, kteří by si má "díla" chtěli koupit. 

Jednoho den za mnou přišla moje dcera, která mi řekla, že by chtěla mít fotografii nebo obraz svého nejoblíbenějšího plyšáka - zajíce Macínka. Začala jsem si pohrávat s myšlenkou, jak by se to dalo vymyslet. Vzala jsem tedy plyšového zajíce, nafotila jej, vybrala jsem kreslené pozadí a plyšáka do pozadí, pomocí grafických programů, zakomponovala. Vše jsem upravila tak, aby foto působilo jako jednotný celek, s úpravou, že foto vypadá jako malba. Podobně tak jsem si pohrála i s oblíbenými panenkami z Ledového království. Chystám se na různá auta, lego, dřevěné hračky, atd. atd. 

 

Má vaše dítko oblíbeného plyšáka či hračku? Co takhle mu vytvořit dekoraci do pokojíčka v podobě obrazu, na kterém bude jeho oblíbený kamarád? V originálním pozadí, na fotoplátně. Jedná se o fotografii plyšáka, panenek, auta, atd.,  která je následně vložena do vybraného kresleného (cartoon) pozadí. Upravená v grafických programech, aby celkový dojem působil buď jako malovaný obraz či fotografie. 

Fotografii Vám mohu nechat vytisknout ve všech rozměrech, v lesku/matu, na plátno apod., dle ceníku za tisk. Nebo Vám ji zašlu na vaši mailovou adresu, v originální velikosti a samozřejmě bez vodoznaku. Vše je dle naší společné domluvy.

!! Cena za vyhotovení fotoobrazu na plátno o rozměrech 30x40cm je nyní 333,-Kč. !!!

Vytvořím jakoukoliv koláž oblíbené hračky vašeho raubíře :-) A pokud má vaše dítko nějakého speciálního oblíbeného plyšáka či hračku, můžete mi poslat fotku a já vám vytvořím originální fotokoláž dle vašeho přání. 

Postupně sem budu přidávat další výrobky. 

Snad se Vám tu bude líbit?! Přeji krásný den všem!

Vaše LorainCh

 

 

Ukázka z mých obrazů pro moji dcerku :

obrázky pro dcerku

 

Způsob dopravy
Pokud se jedná o fotografie mnou vytištěné, či o fotoobrazy na plátně, zasílám zboží doporučeným balíkem nebo také jako doporučené psaní. Vše se odvíjí od velikosti a hmotnosti. O všem budete předem informováni. Cena za doporučené psaní je od 34,-Kč, doporučený balík od 64,-Kč (vše je dle tarifu České pošty) Zboží bude odesláno pojištěné, pečlivě zabalené v bublinkové fólii a balícím papíru. Zboží zasílám i na dobírku.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od LorainCh

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--