Domů Profil prodejce ButtonsParadise
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 7 hodin.
  • Plzeň, ČR
  • 135 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (20) 100%
Nadšenci: 25
Aktivita: aktivní
Prodáno: 135
Registrace: 5.2.2016
Město: Plzeň
Stát: ČR

ButtonsParadise

/ Prodávající
Novinky
621069
5.5.2017 Objednávky vytvořené od 8. do 11.5. budu vyřizovat 12.5. z důvodu dovolené :) Děkuji za pochopení.

Vítejte v mém obchůdku! :)

 

Nabízím peckové náušnice, háčkované dutinky, kojící korále a kousátka.

 

 

V případě jakýchkoliv dotazů pište :)

KOUSÁTKA, KOJÍCÍ KORÁLE, KLIPY NA DUDLÍKY pro miminko a maminku.

Vyrábím ze zdravotně nezávadného silikonu a dřeva bez povrchové úpravy.

  • Bezpečnost - vhodné už od narození miminka, protože jsou z příjemného materiálu na saténové šňůrce, která nejde jen tak přetrhnout. Pro zvýšenou bezpečnost volte kousátko s uzlíky mezi korálky (i v mé nabídce)
  • Materiál - kousátko je vyrobené z potravinářského silikonu s atestací zdravotní nezávadnosti, neobsahují žádné škodlivé látky a jsou příjemné na dotek. Jsou hygienické - materiál je snadno omyvatelný (teplá voda)

Nepoužívám obháčkované korálky, dle mého jsou nepraktické, protože je má miminko často v puse.

 

KOUSÁTKA JSOU PŘED PRODEJEM TESTOVÁNA ZDA MŮŽE DOJÍT K PŘETRŽENÍ DOSPĚLÝM MUŽEM :)

POZOR!

Přes to všecko miminko raději nenechávejte s kousátkem samotné.

 ........................................................................................................................

 

--> Nabízím také personalizované kousátko s ručně vypáleným jménem. Neváhejte mě oslovit.Úsměv

   

 

Jak se starat o náušnice

Pokud chcete, aby vám váš náušnice dlouho vydržely, dodržujte prosím následující pokyny.

Šperkům obecně nesvědčí přímý styk s vodou, kosmetickými přípravky a chemikáliemi. Šperky vždy odkládejte při mytí, koupání čí návštěvou bazénu, nenoste je při práci ve vlhkém prostředí a nebo tam, kde musíte manipulovat s chemikáliemi či čistícími přípravky. Snažte se také omezit přímý styk šperků s kosmetickými přípravky, jako jsou krémy, parfémy či třeba lak na vlasy. Obecně platí, že šperk byste si měli nasazovat až poté, co použijete všechny kosmetické přípravky, které použít chcete.
Pokud potřebujete šperk vyčistit, použijte suchý měkký hadřík a nebo jemný kartáček či štětec. Žádnou vodu, žádné saponáty.
Kontakt šperku s vodou, chemikáliemi či s kosmetikou může způsobit korozi některých kovodílů, změnu barvy (vyblednutí) některých kabošonů.

Noste je ... ale ne nepřetržitě! Je vhodné je sundávat před spaním, při sportu či jiné fyzické aktivitě a - jak tady již padlo - před vstupem do vody či do vlhkého prostředí a při práci s chemikáliemi.

V suchu a temnu ... Šperky byste měli skladovat na suchém místě mimo dosah přímého slunečního světla. Vlhkost může způsobit oxidaci kovodílů, přímé sluneční světlo zase může způsobovat vyblednutí barev některých druhů korálků.
Vhodné je také skladovat šperky tak, aby se na ně pokud možno neprášilo a aby se do sebe nemohly navzájem "zacuchat". Máte-li šperků více, určitě zvažte pořízení vhodného stojanu, věšáku či prostorné šperkovnice.

Hlavně žádné násilí! Chraňte šperk před fyzickým poškozením, extrémním tahem nebo tlakem. Takže jak už zde padlo - nenoste šperky při sportu či při fyzicky náročnější práci a také si je vždy sundávejte před spaním. Při nošení si dejte pozor na popruhy od kabelek nebo batohů nebo uvolněné nitě u oděvů, které se rády zachytávají za kovodíly a mohou způsobit jejich deformaci. Zejména větši šité šperky zbytečně neohýbejte a neskládejte, můžete tím způsobit přetržení nitě a rozpadnutí šperku.

Uff, až jsme se z toho zapotili! Berte prosím na vědomí, že trvanlivost šperku může ovlivnit také složení vašeho potu. Příliš agresivní pot může způsobit například oxidaci kovodílů a nebo změnu barvy korálků ("ošoupání" povrchové úpravy). Pokud je to zrovna váš případ, doporučuji zejména v horkých letních dnech omezit nošení šperků a nebo si vybírat především šperky z odolnějších materiálů (nerezová ocel, skleněné korálky bez povrchové úpravy a nebarvené přírodní materiály).

Reklamace a servis. Pokud jste si zakoupili šperk z mé dílny a během nošení zjistíte nějakou nesrovnalost či poškození, kontaktujte mně.

 

 

Zdroj: gianelle.beadforum.cz

 

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od ButtonsParadise

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--