Domů Profil prodejce Mrs. Putzi
  • Prodejce od r. 2016
  • Lany, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 1
Aktivita: -
Registrace: 9.2.2016
Město: Lany
Stát: ČR

Mrs. Putzi

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Nejsem sice přímo Stepfordská panička, ale přesto věřím, že není hezké, když žena pobíhá doma ve vytahaných teplácích a starém tričku. Proto se i během mateřské snažím vypadat upraveně a hezky, běhám za dítětem na podpatcích a když někam spěchám, vlají kolem mne šaty nebo alespoň sukně - tedy dovolí-li počasí.
Nemám ráda přeplácané věci a agresivní barvy, stejne tak nemusím ani sladce či křiklavě růžové "oblečky pro holčičky", ale jako bývalá tanečnice mám slabost pro ženské a "křehké" oblečení, siluetu útlého pasu a poslední dobou jsem se zbláznila do módy padesátých let, takže aktuálně je na mně možná inspirace touto dobou znát.
Moc ráda se o některé své výtvory podělím i s vámi :). Chtěla bych postupně nabídnout domácí doplňky a sem-tam něco pěkného na sebe, co by lahodilo nejen postavě, ale i očím okolo, aby naše všední dny byly co nejpříjemnější.

Ted zrovna vybíram tyl na romantickou nadýchanou sukni. Ja vím, že se jich tu nabízí dost, ale nějak se mi pořád nezdají dokonalé, jsou moc růžové, moc odfláknuté, nebo jsou jen z cárů látky přivázaných na gumě (co jako uděláte, až zafouká vítr??), tak je chci zkusit pořádně, po mém :D

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Mrs. Putzi

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--