Domů Profil prodejce Ajeejee
Lucie Škodová
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Brno, ČR
  • 3288 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (187) 100%
Nadšenci: 271
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3288
Registrace: 19.2.2016
Město: Brno
Stát: ČR

Ajeejee

/ Prodávající
Novinky
1075248
4.10.2023 Moji milí, mám pro Vás v obchůdku novinku, ze které mám opravdu velkou radost. Spolu se skvělou pedagožkou a logopedkou Mgr. Petrou Laurou Maxovou (autorkou knihy Logopedíme nebo Písmenkový detektiv) jsme pro vás vytvořily pracovní listy (nejen) na oslavu Dne stromů. Tak mrkněte!

Materiály značky Ajeejee pro Vás tvoří maminka dvou cácorek, výtvarnice, grafička a ilustrátorka na volné noze žijící v Brně – Lucie Škodová. 

 

 

Všechny obrázky jsou mojí autorskou tvorbou, původně vznikaly pro naše dvě dcery, později jsem se rozhodla ukázat je i dalším dětem a nabídku postupně rozšiřovat. I díky Ajeejee jsem znovu objevila svoji lásku ke kreslení pro děti a začala se mu věnovat víc i v profesním životě.

U Ajeejee v obchůdku najdete hlavně omalovánky, vystřihovánky, sady aktivit pro děti a další drobnosti k dotvoření, tak ať se vám líbí.

 

 

Uložit

Uložit

Uložit

Způsob dopravy
Zboží, které prodávám již vytištěné, zasílám prostřednictvím České pošty - ceny dle platného ceníku ČP. Způsob balení je uveden v popisu každého zboží. --- Zboží k tisku jako soubor PDF si budete moci stáhnout ihned, jakmile potvrdím zaplacení objednávky. Doprava je tedy zcela zdarma. :) Pro bezproblémové prohlížení a tisk souborů PDF je třeba mít nainstalovaný Acrobat Reader.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Ajeejee

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--