Domů Profil prodejce spolekvlnolam
  • Prodejce od r. 2016
  • Brno, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 2
Aktivita: -
Registrace: 27.2.2016
Město: Brno
Stát: ČR

spolekvlnolam

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Jsme nová malá nezisková organizace Vlnolam, z.s., pořádající kreativní kurzy celoroční, krátkodobé i jednorázové. Věnujeme se převážně dětem a dospělým s mentálním postižením a s poruchami autistického spektra, ale pokud to s námi vydrží i někdo jiný, rádi uspořádáme kurzy i pro ostatní.

A proš zrovna Vlnolam? 

Je to vzpomínka na slunné dny strávené v přístavním městě, kde se celé rodiny procházely po místním kamenném vlnolamu a sledovaly, jak se od klidných přístavních vod po chvíli cesty dostávají na konci vlnolamu až k místu, kde již ničím neomezovaný vodní živel naráží na jeho stěny a znovu se vrací do oceánu, aby se vydal na svou další nekonečnou pouť, na které ještě mnohé zažije.

I my, stejně jako onen vlnolam, nabízíme poklidné přístavní vody těm, jejichž soukromé moře je již hodně dlouho rozbouřené, ale zároveň nikoho neomezujeme v možnosti vyplout na širé moře, k čemuž stejně všichni, dříve či později, směřujeme. 

Sídlíme v Brně, ale rádi jezdíme s kurzy i na pobytové a jednorázové akce celkem kdekoliv po ČR. Svoje aktivity se v současnosti snažíme rozšířit i do podhůří Orlických hor, kde bychom chtěli vybudovat kavárnu s obsluhou některého z těch našich lidiček.

Své zkušenosti předáváme i budoucím a stávajícím učitelům a pracovníkům v sociálních službách. Na našich kurzech rádi uvítáme i pečující, protože si prostě trochu relaxace zaslouží.

Získanými prostředky financujeme nákup dalšího materiálu a pomůcek, takže každým nákupem přispějete k rozšíření našich aktivit. Předem děkujeme.

Zároveň se omlouváme za nic moc kvalitu fotografií - doufáme, že si vyděláme i na nový foťák nejen na focení našich nových výrobků, ale hlavně na focení našich aktivit, protože fotky z kurzů poskytujeme rodičům či pořadatelům.

Výrobky, které zde budeme nabízet, jsou dílem našich lidiček, ale i studentů, lektorů a frekventantů kurzů, kteří byli ochotni nám své výrobky věnovat k prodeji jako podporu neziskovky. Všem moc děkujeme, vážíme si moc a moc i této podpory.

 

Vybrané zboží posíláme Českou poštou podle jejich tarifů. Cena poštovného bude připočtena k ceně zboží.

Způsob dopravy
Česká pošta, doporučeně
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od spolekvlnolam

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--