Domů Profil prodejce mortal wombat
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 4 hodin.
  • Praha 10, ČR
  • 874 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (206) 100%
Nadšenci: 601
Aktivita: aktivní
Prodáno: 874
Registrace: 12.11.2009
Město: Praha 10
Stát: ČR

mortal wombat

/ Prodávající
Novinky
867251
2.3.2020 Nově v nabídce sedáky na motivy Malého Prince s krásnou grafikou ;)

Většinu zboží z nabídky nemám aktuálně skladem a vyrábím po objednání zákazníkem. Výrobní doba je obvykle 10-14dní (do této doby není započítána cesta poštou k zákazníkovi). Jsem běžně pracující člověk a sedáky vyrábím ve svém volném čase, dodací doba se tak může v určitých situacích prodloužit. Pokud bych viděla, že se dodací doba prodlouží, dám Vám vědět.

Pokud na výrobek spěcháte, prosím připište mi to k objednávce, určitě se domluvíme :)  

Objednávky na zboží k dodání "ihned" odesílám po té, co se platba připíše na účet, ale neznamená to, že výrobek budete mít doma do druhého dne. Na poštu se nedostanu každý den. Pokud spěcháte, udělám co mohu, ale potřebuji o tom vědět.

U objednávek s dodací dobou jinou než ihned - s výrobou začínám až po připsání platby na účet.

Pokud na sedák spěcháte nebo ho potřebujete do konkrétnho termínu, připište prosím tuto informaci do zprávy k objednávce!!

 

Zboží je možné reklamovat do 14 dnů bez udání důvodu. Dle zákona se toto nevztahuje na zboží vyrobené na zakázku.

 

Meditační polštářky značky Mortal Wombat jsou všechny vyráběné ručně a s láskou.

Vždy mají dva obaly: První vrstvu tvoří vnější obal z pevné látky (100% bavlna), který je barvený ručně do požadovaného odstínu. Díky ručnímu barvení není barva látky souměrná tak, jako když ji koupíte v obchodě, mohou se objevit světlejší či tmavší místa, i když se snažím, aby obarvení bylo co nejsymetričtější. Obal je na zip, takže je možné jej sundat a vyprat či vyměnit. Na vnějším obalu je malba. Používám kvalitní barvy na textil, malba tedy vydrží i šetrné praní a jen tak se neošoupe. Každý kousek maluji ručně, štětcem, může se tedy stát, že konkrétní motiv se bude v malých detailech lišit od vystavené fotografie.

Druhou vrstvou je vnitřní obal obsahující náplň z pohankových slupek. Látka je 100% bavlna, o něco tenčí než na vnějším obalu. Obal má vložený zip, což umožňuje slupky vysypat a obal vyprat v případě silného znečištění, případně odsypávat a přisypávat náplň dle potřeby.

   

Meditační polštáře plním bio pohankovými slupkami. Pohankové slupky jsou na rozdíl od EPS kuliček elastické, pružné a vzdušné, takže se snadno přizpůsobí anatomii těla a zamezují zapaření. Navíc neztrácejí objem a vynikají svými tepelně izolačními vlastnostmi, což zabraňuje prostydnutí od země.

Plyšová zvířátka vyrábím z různých materiálů, nejčastěji z „medvídka“ (speciální chlupatý a heboučký fleece), občas z kožešinky či klasického fleecu. Všechna zvířátka mají bezpečnostní očka. Nicméně nemají oficiální bezpečnostní atest, proto jsou nevhodná pro děti do 3 let!

Balíky posílám Českou Poštou. běžná dodací doba pošty je 2-5 pracovních dní. V případě zájmu mohu zaslat jako Balík do Ruky (zde Pošta garantuje dodání do druhého dne), nicméně zde je poštovné vyšší. Pokud budete chtít balík Do Ruky, připište to k objednávce a já upravím poštovné. 

Pokud by jste měli zájem, nabízím možnost zaslat přes Zásilkovnu, která má nižší cenu. Mohu odeslat jen zásilky do 5kg, proto je možné odeslat tímto způsobem pouze plyšáky a max 2ks meditačních polštářů! Pokud budete mít o tuto službu zájem, zvolte při objednání ve způsobu dopravy a ve zprávě k objednáve prosím připište, na kterou pobočku zásilkovny budu posílat. 

Způsob dopravy
Doprava je možná Zásilkovnou nebo kurýrem, Česká pošta již pouze v sebeobraně :) Při nákupu dvou a více kusů sedáků se poštovné zvyšuje v závislosti na hmotnosti sedáků! Možné i osobní předání v Praze.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od mortal wombat

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--