Domů Profil prodejce Manufactory 75
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Jihlava, ČR
  • 160 prodaných kusů
  • 87% kladných hodnocení
Hodnocení: (23) 87%
Nadšenci: 243
Aktivita: aktivní
Prodáno: 160
Registrace: 9.7.2016
Město: Jihlava
Stát: ČR

Manufactory 75

/ Prodávající

 

Pod značkou Manufactory 75 se skrývá tým lidí, kteří věří, že i dnes, v dobách přesycenosti trhu masově vyráběnými výrobky, má řemeslná a rukodělná výroba smysl a najde své odběratele a uplatnění. Původem pocházíme z České republiky, ze země s dlouholetou řemeslnou tradicí. Naše profesní a životní cesta nás dovedla až za hranice České republiky, do několika zemí Evropy, které se nám staly v mnohém inspirací. Rozhodli jsme se tudíž skloubit zručnost našich předků s inovativními nápady, které jsme na svých cestách načerpali.

Našim cílem je produkovat výrobky, které lze díky jejich zpracování považovat za jedinečné, které se vyznačují dobrou kvalitou a nadčasovým designem, přitom jsou určené pro běžného spotřebitele, praktické a cenově dostupné. V našem sortimentu se zaměřujeme zejména na bytové a módní doplňky.

V našich výrobcích používáme výlučně přírodní materiály jako jsou dřevo, kůže a železo, pocházející ze zemí Evropy. Ve výrobním procesu se snažíme o maximální míru ruční práce a o obsáhnutí co nejvíce výrobních kroků vlastní silou. V případě, že část výroby přece jenom musíme svěřit do jiných rukou, oslovujeme zásadně lokální dodavatele, nejlépe ověřené známé a přátele.

Nezanedbatelnou součást výrobku pro nás představuje i obal, při němž vždy klademe důraz na to, aby byl vyroben z recyklovatelných a vůči životnímu prostředí šetrných materiálů.

 

Způsob dopravy
Česká pošta, doporučené psaní. Baleno v kartonové krabičce s výstelkou.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Manufactory 75

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--