Domů Profil prodejce Meditation-Kate
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Olomouc, ČR
  • 2426 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (217) 100%
Nadšenci: 282
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2426
Registrace: 25.7.2016
Město: Olomouc
Stát: ČR

Meditation-Kate

/ Prodávající
Novinky
1016505
24.7.2022 Nejbližší Akce, kde můžete navštívit naše Království♥ ...


26.-27.4.2024 Flerjarmark na Dolním náměstí v Olomouci

Krásné a pohodové dny. ♥

Vítejte v našem obchůdku! Svaťoušek

Na tomto profilu jsou především Šperky z Minerálů a surové nebo opracované kusy Minerálů.  Volte k sobě ty, které Vás nejvíce přitahují nebo které jsou ve Vašem znamení. Dejte i na intuici. 

V poslední době se hodně věnuji meditaci, ať už formou četby esoterických knih, poslechem meditační hudby a hlavně žít pro každý okamžik a prožívat život v radosti. A nejsem v tom sama. Stydlivý úsměv Minerály spolu s přítelem nosíme a volíme k sobě vždy ty, které zrovna potřebujeme. A někdy se i samy připomenou. Navíc je máme kolem sebe.  Pomáhají nám, jak k překonávání těžkých situací nebo pro lepší spánek či k sebepoznání. Vedou nás cestou radosti a úspěchu a hlavně žít bez strachu a se sebevědomím. Situace řešíme změnou nebo přijetím a myslím, že minerály mají v našem počínání nemalou roli.

Přítel Jirka rád sbírá Minerály a rád se o ně stará a vystavuje své krásky. Ve volném čase mimo práci, je to jeho vášnivý koníček, který nás dal i dohromady.Zamilovaný pohled Spolu jsme Šperky u Kačky posunuli o mnoho kroků dál. Je to naše životní vášeň, která je i naším pojítkem společné práce, tvorby a radosti z života.

Energie minerálů působí především tehdy, pokud s nimi správně zacházíte. Hodně záleží i na Vašich myšlenkách a pocitech. Samozřejmě minerály mají jednu z rolí k překonání různých překážek a v podpoře, ale hlavní sílu vždy máte vy a v sobě. Prožívejte každý den v radosti a hledejte především pozitivní věci a situace, kterými budete i dále přitahování. Pozitivní myšlení vždy vytváří pozitivní věci. Podobné věci se přitahují. Tak samo to platí i opačně. Čím více budete pozitivnější, tím i vlastnosti minerálů budou silnější a jejich podpora bude o to větší.

 

Každý den je posvátný, včetně každé chvíle v něm. Proto si užívejte každý okamžik, jako by byl poslední.

Přejeme Vám příjemné zhlédnutí a nakupování!

Mějte krásný a radostný den.Svaťoušek

Katka a Jirka

        ?PF2024?

?Od srdce? Vám všem přejeme do Nového roku hlavně pevné zdraví?, spoustu lásky❤️ a úsměvů na tváři.? Ať se Vám plní sny✨️
a Vaše životy ať jsou klidné a plné radostí.??
Děkujeme za krásný rok 2023 a budeme se těšit na ten další.
Plný překvapení a nových nápadů a hlavně, že se opět s Vámi sejdeme v našem Království. Ať Vás Andělé doprovází a chrání v dalším roce.??
 

DiamantDo Nového roku přejeme pohodu v každém Vašem kroku. Ve zdraví užívejte každý svůj den, ať je Váš život jako krásný sen. ✨️
Nechme stranou starosti, je tu doba radostí. Ať láska v novém roce vládne a štěstí se vám lepí na paty, ať všechno náramně dopadne a na zážitky je život bohatý. Ať všechna starost zmizí, ať zavládne pokoj v duši. Co bolelo, ať se zhojí, co těšilo, ať se zdvojí. ✨️
Andělé ať Vás cestou doprovází a v životě ať Vám nic neschází.✨️
Krásný celý nový rok Vám od srdíček přejí
 
SvaťoušekMiluju tě!Katka a JirkaZelené srdceSvaťoušek

 


„Láska ukazuje člověku cíl jeho života. Rozum ukazuje prostředky, jak jej uskutečnit.“

To, že láska je záležitostí srdce dnes už asi ví téměř všichni. Naše láska a láska k Minerálům je nekonečná a nemá hranice. A chceme ji poslat i Vám. Brzy můžete opět nahlédnout do našeho světa, malého Království ...byť jen nachvíli... A ať už si odnesete cokoliv, nám bude stačit i Vaše radost a úsměv.  Děkujeme od srdce Vám všem. A posíláme spoustu lásky a pohodu z našeho světa do Vašich životů... ?‍❤️‍?‍????


S velkou vděčností, pokorou a plná krásných dojmů z milých setkání, krásných slov a spousty vložené energie, mohu řící, že jsem naplněna pocity štěstí.. a děkuji za ten dar a vše kolem?... Pro tento svět dýcháme❤ ... věděla jsem, že je mým cílem v životě dát lidem něco svého a od srdce. Něco, co vytvořím a Vám se v tom světě líbí a odcházíte s úsměvem, radostí... co víc si v životě přát? mít práci svých snů je jedním z krásných momentů v životě... Samozřejmě nejsem na vše sama, přítel Jirka má velký podíl na tomto Království. Díky němu můžete vidět i krásné vzorky z Zahraničí a v Brně jsme měli poprvé osvětlení v plné parádě, které Jirka s velkou pílí a zručností nám na ty naše poklady vyrobil. Budeme se snažit stále to naše Království opečovávat a zkrášlovat???♥️Děkujeme?

 

 

 

 

...

Minerálům věnujem čas i pozornost v terénu. Nejsme jenom prodejci, ale i sběratelé, je to naše láska, vášeň a spojení nejen s lidmi, ale i s přírodou. Harmonie a radost, kterou objevujem i při hledání kamenů v ČR. Ano i v česku najdeme poklady.

LOV GRANÁTŮ 2020

OLIVÍN - Lom Smrčí

Žulová - Andělské české křišťály♥

VYSOČINA - Bobrová

...

 

LARIMARY jsou pro nás nejkrásnější Polodrahokamy  Světa. Jsme hrdí na to, že Vám je v našem prodeji můžeme nabídnout. ♥ Poklady, které Vás okouzlí. A jsou opravdu Topové Kvality. Posuďte sami. :)

 

...

 

♥JARMARKY A MINERALOGICKÉ BURZY♥

Místa, kde nás můžete spatřit. Včetně našeho Království Minerálů. Můžete vnímat nejen energii, ale  i naši tvorbu okolo nás. Milujeme tyto chvíle. Je to pro nás spojení s Přírodou i s Vámi.... s láskou a pokorou. Děkujeme všem, co s námi krásné chvíle sdílejí. Jsme tu pro Vás.♥)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Způsob dopravy
Česká pošta platba předem na účet. Zboží posíláme doporučeně. V případě křehkých výrobků vkládáme zboží ještě do krabiček, aby nedošlo k jejich poškození. Nově posílání i přes Zásilkovnu.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Meditation-Kate

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--