Domů Profil prodejce Šárčin Svět Fantasie
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 4 hodin.
  • Valašské Meziříčí, ČR
  • 124 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (13) 100%
Nadšenci: 87
Aktivita: aktivní
Prodáno: 124
Registrace: 28.7.2016
Město: Valašské Meziříčí
Stát: ČR

Šárčin Svět Fantasie

/ Prodávající
Novinky
1085853
10.12.2023 MÁME SPOUSTU NOVINEK.
Například krásný, barevný zápisník s tulipány
https://www.fler.cz/zbozi...

Vítejte v Šárčině světě fantasie,

v internetovém Fler obchůdku naleznete originály i reprodukce mých obrazů, jde převážně o perokresby podmalované akvarelovými barvami.

Černobílé tisky vhodné k zarámování a vystavení ve Vašem interiéru, vyzdobte si domy a byty, choďte po schodech a po chodbách a kochejte se.....jako já.

image

Dále v nabídce najdete veselé a nápadité zápisníky, zákresníky a skicáky, menší linkované, větší čisté pro nákresy Vašich snů, přání a nápadů, co si nezapíšu, hned zapomenu, co si nenakreslím, to nezrealizuji.

image

Pestrobarevné vinilové samolepky čekají na to, jak si s nimi vyzdobíte Vaše oblíbené předměty. Jsou pevné a odolné, nemusíte se bát je odlepovat a měnit jejich místo...snesou to.

Najdete zde také barevná přáníčka k různým příležitostem. Přáníčka tištěná ve větším množství i originály, které si můžete zarámovat jako obrázek.

Kreslení a tvoření je pro mě relaxace a životní poslání.

Nahlédněte a udělejte radost sobě, nebo někomu, koho máte rádi.

Doufám, že se Vám u mě bude líbit a něco pro radost s vyberete.

Šárka

 

 

Vítám Vás ve svém kreativním světě,

jmenuji se Šárka Kukučková (Zuzaňáková), pocházím z malé vesnice Lhotka nad Bečvou. Vesnice je součástí obce Lešná u Valašského Meziříčí, kde jsem navštěvovala základní školu. Po studiu na Gymnáziu Františka Palackého ve Valašském Meziříčí jsem se rozhodla dále studovat na Univerzitě Obrany v Brně.

Po studiu na vysoké škole jsem v Brně zůstala a chvíli zde pracovala pro několik brněnských společností, převážně jako Projektový administrátor a kontrolor projektu.

Kresbou a malbou se zabývám již od svého dětství a tato záliba vyplňuje skoro všechen můj volný čas. Moje první samostatná výstava proběhla v roce 2013 na zámku Kinských v Lešné u Valašského Meziříčí a podle účasti a pozitivních referencí návštěvníků měla úspěch. Na stejném místě proběhla i druhá výstava v roce 2014. Ta mi dodala ještě více odvahy a kuráže v kreslení i malování pokračovat a své práce dále vystavovat na veřejnosti.

Třetí výstavu jsem se rozhodla uskutečnit v Brně-Komíně, kde jsem žila se svým manželem Jirkou.

Nedávno jsem se vrátila do své rodné vesnice, do Lhotky nad Bečvou, kde jsme si spolu s manželem postavili rodinný dům a spolu zde vychováváme naše dvě děti Klárku a Vojtíška.

Perokresba a malba je pro mne uklidňující činností a možností povolit uzdu své fantazii. Při kresbě se cítím volně, svobodně a oproštěna od každodenní stresující reality.

V mých kresbách a malbách můžete vidět touhu utéci do jiného světa fantazie, podivných stvoření a nereálných scenerií. Výtvarná činnost je pro mě relaxace a určitým způsobem formou meditace.

Veškeré perokresby podmalované akvarelem jsou vytvářeny na základě čiré fantazie. Perokresbou vytahuji obrazce na základě vidění v akvarelové pod malbě. Nikdy tedy dopředu nevím, co všechno na obrázku nakonec bude a jak bude konečný obraz vypadat.

Inspiraci často nacházím v přírodě, kterou se velice ráda obklopuji a velice si jí vážím, dále ve zvířecí říši a ve snech. Miluji kočky, aktuálně bydlíme s třemi kousky, Zrzečkou, Čerticí a Kožuchem.

Velkými vzory a umělci, kteří mne ovlivňují a inspirují mě, jsou Adolf Born a Petr Sís. Jejich práci velice obdivuji. Z oboru malířství je pro mne ikonou Salvador Dálí a jeho snové obrazy.

Mezi další moje oblíbené aktivity a koníčky patří procházky a projížďky na kole v přírodě a při propršeném počasí ráda čtu fantastickou (Terry Pratchett) a sci-fi (Ondřej Neff) literaturu.

Způsob dopravy
Dopravu zajišťujeme přes českou poštu, zásilkovnu, balíkovnu, PPL, záleží na Vás, co si vyberete. Zboží balíme dle množství do bublinkové obálky, bublinkové fólie, krabice, kartonové obálky, tubusu.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Šárčin Svět Fantasie

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--