Domů Profil prodejce TvorbaAlenka Dárky z domova
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Bohutín, ČR
  • 3 prodaných kusů
Hodnocení: nehodnocen
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3
Registrace: 28.9.2016
Město: Bohutín
Stát: ČR

TvorbaAlenka Dárky z domova

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Jmenuji se Alena a ve volném čase se věnuji především tvorbě Kanzashi.

S touto tradiční Japonskou technikou jsem se poprvé setkala, když mi kamarádka věnovala andělíčka pro radost, kterého vytvořila právě technikou Kanzashi. Tato technika mne zaujala natolik, že jsem se o tuto tvorbu začala více zajímat a tak jsem začala ve volných chvílích tvořit. Tvoření je pro mne radost, u které si mohu odpočinout od všedních starostí. Nejvíce mne ale těší, když mohu svými výrobky potěšit hlavně ty druhé. Každý výrobek je pro mne srdeční záležitostí a dávám do ní trochu i mého já. Pracuji v čistém prostředí a s citem pro každý detail. Při tvoření si navodím příjemnou atmosféru a tak vznikají mé výrobky pro Vás ❤️

Další mou tvorbou je výroba andělů z pečlivě vybraných polínek různých velikostí. K tvorbě andělů je použito přírodních materiálů a nabízím je také jako dárkové balení v kraftové krabici s dřevitou vlnou. Součástí dárkového balení mohou být i bio produkty (čaj bylinný Sonnentor Anděl strážný 27 g a svíčka ze včelího vosku 52g, nebo svíčka ze sójového vosku. Cena je o tyto položky pochopitelně navýšena. Pokud bude Vaším přáním věnovat anděla samostatně bez dárkového balení, nebo pozměnit jednotlivé komponenty anděla za jiné, vše je o domluvě. Bohužel, doba dodání se tím nepatrně prodlouží.  

Zatím jsou mé další plány produktů ještě v peřinkách, ale postupně budu rozšiřovat sortiment o nové výrobky, které Vás také jistě zaujmou.

Nabízené výrobky mohou být i v jiných barevných variantách. Na přání mohu zaslat detailní fotografie.

Je mým upřímným přáním, aby výrobky tvořené z mého domova, navodili Vám nebo Vašim blízkým příjemnou atmosféru i u Vás doma ❤️

Vaše TvorbaAlenka!

Způsob dopravy
ČP - doporučeně, Balíkovna.cz, Zásilkovna.cz. Zboží můžu zaslat i jako obyčejný dopis (nízké poštovné je ovšem bez záruky doručení).Také nabízím možnost osobního předání v Příbrami a okolí. Výrobky balím především do bublinkové obálky nebo krabičky, záleží na druhu výrobku. Upřednostňuji balení do použitého obalového materiálu v rámci šetření přírody. Při zakoupení více předmětu platíte vždy jedno poštovné. Nabízím i variantu dárkového balení viz.foto - Dárkové balení. Cena se pak pochopitelně o to navýší. Pokusím se Vám vyjít vstříc. Vše je jen o vzájemné domluvě.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od TvorbaAlenka Dárky z domova

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--