Domů Profil prodejce Dara box
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Budětsko, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 2
Aktivita: aktivní
Registrace: 2.10.2016
Město: Budětsko
Stát: ČR

Dara box

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

     Zdravím všechny příznivce tvůrčího počínání a portálu Flér.cz.

     Jmenuji se Darina Opavská a ráda bych se s vámi podělila o svou malou kreativní tvorbu. Jelikož s Flérem začínám, tak vystavuji jen různobarevné hand made obaly na papírové kapesníčky, které vám mají zpříjemnit a zútulnit váše příbytky. Všechny moje výrobky jsou samostatné originály, vyrobené s láskou a profesionálně, vyrábím a tvořím sama.

       Celý  svůj profesní život jsem se věnovala textilní a oděvní výrobě a tato práce je pro mě zároveň mým koníčkem. Taktéž šiju zakázkovou výrobu, nebo kostýmy pro různé taneční a divadelní soubory.  Velmi si taky užívám svobodu, volnost a extravaganci, kterou si tady mohu při tvorbě dovolit.

Zakázky:

Ve své nabídce mám různé kapesníčkové obaly na boxíky, ale mohu samozřejmě vyrobit v jiné barvě, tak aby to ladilo s vaším příbytkem. Pro zájemce mohu ušít i z materiálu dodaného od vás, ale cena v tomto případě zůstává stejná. 

      Své zboží jsem prodávala doposud jen mezi kamarádkymi, popřípadě jsem obdarovala příbuzné. Právě jejich chvála mi dodala odvahy nabídnout své zboží vám, i dalším zájemcům. 

Vaše spokojenost s objednaným zbožím je tím nejdůležitějším momentem našeho společného počínání a Vám i mně dělá úplně tu největší radost a potěšení. Děkuji všem za objednávky i projevenou přízeň.

Nakupující prosím o hodnocení, abych věděla zda jste spokojeni, jestli se zboží líbí a jak proběhla přeprava, je to taková zpětná vazba..děkuji. vaše Darina **DARA BOX ***

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Dara box

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--