Domů Profil prodejce LOVESPUNning
  • Prodejce od r. 2016
  • Sudovo Hlavno, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 7
Aktivita: -
Registrace: 24.10.2016
Město: Sudovo Hlavno
Stát: ČR

LOVESPUNning

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Ještě minulý rok jsem výhradně jen háčkovala. Na Vánoce 2015 jsem mamku požádala o to, aby mě naučila plést, Upletla jsem asi 20cm svetru a potom mě to přestalo bavit, začala se probouzet zahrada a tak jsem se věnovala práci na zahradě.

V červnu mě kontaktovala Pavla. Primárně mě oslovila kvůli ibiškům, které jsou mou další velkou vášní. Zmínila se mi, že její hobby je předení vlny na kolovrátku. Fascinovalo mě to, protože toto byla činnost, kterou jsem do té doby nezkoušela a ani mě nenapadlo, že toto jde dělat taky doma. Hned jsem si to v hlavě zakázala, ale dlouho mi to nevydrželo… Našla jsem si za pomoci Pavly na internetu starší kolovrátek, na kterém jsem se učila. Zpočátku mi to nešlo, protože jsem neměla vhodnou vlnu a ta, kterou jsem dostala, se na předení moc nehodila… Od Pavly sem si nechala nabarvit své první česance absolutně heboučkého merina a během tří dnů po jejich obdržení, jsem je upředla a následně si objednala celé kilo a zkusila si jej už nabarvit sama.

moje klubíčka

Než jsem se dočkala těchto naprosto úžasných česanců, tak jsem vytáhla rozpletený svetr a vrhla se na pletení a od té doby předu nebo pletu a velmi mě to baví.

Zjistila jsem, že mi starý kolovrátek již nevyhovuje, proto jsem se porozhlédla po novém a měla jsem štěstí, protože na mě čekal jeden v inzerátu. Byla to blesková akce a brzy se k nám nastěhoval

Ashford Elizabeth

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od LOVESPUNning

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--