Domů Profil prodejce elissaka
  • Prodejce od r. 2009
  • České Budějovice, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 1
Aktivita: -
Registrace: 28.11.2009
Město: České Budějovice
Stát: ČR

elissaka

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Zdravím všechny handmade příznivce,

pokud byste rádi obdarovali svého blízkého originálním hrnečkem/talířem/miskou/cukřenkou/ čímkoliv z porcelánu, můžu vám jej na přání vytvořit s vaším motivem a textem. Stačí jen napsat do zpráv, co přesně byste očekávali, jaký tam má být přesně nápis a motiv, jehož zpracování necháte na mé fantazii nebo můžete přiložit přímo daný obrázek.
K mání je samozřejmě i porcelán v nabídce, kterým se můžete nechat inspirovat nebo zakoupit přímo jej. Ale chápu, že ne každý se mnou sdílí posedlost kočkami.

Ceny se odvíjí podle náročnosti, ale také i dle druhu, tvaru, velikosti a dostupnosti daného porcelánu, ovšem myslím, že razantní částky to nejsou, šálek většinou kolem 200 kč, šálek s podšálkem do 300 kč, talíře do 250 kč.

Kreslím/maluji speciálními fixami a barvami na porcelán, následně nechávám zapéct půl až jednu hodinu v troubě (záleží na typu fixy/barev), což zabraňuje smytí, a porcelán můžete směle používat.
Dokonce smí přijít i do myčky a mikrovlnné trouby. Ale já jakožto odpůrce myček ho doporučuji mýt ručně. Ovšem nenechávat dlouho namočený v horké vodě!

Preferuji osobní předání, pokud ovšem nejste z Českých Budějovic, samozřejmě zasílám poštou pečlivě zabalené v bublinové fólii. Cena za poštovné a balné od 50 do 85 kč.


V případě jakéhokoli dotazu se na mě prosím obraťte do zpráv.

Krásný den přeji,

 

E.

Způsob dopravy
česká pošta
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od elissaka

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--