Domů Profil prodejce Markéta Hujerová
Markéta Hujerová
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Jablonec nad Nisou, ČR
  • 2519 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (179) 100%
Nadšenci: 299
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2519
Registrace: 20.11.2016
Město: Jablonec nad Nisou
Stát: ČR
Důležitá informace: Momentálně je možný pouze prodej zboží v nabídce, z důvodu vytížení nemohu dočasně vytvářet květiny na přání, děkuji za pochopení. Hezký den Markéta

Markéta Hujerová

/ Prodávající
Novinky
1094773
23.2.2024 Nové květy ve stojánku a na kameni :)
https://www.fler.cz/shop/...

 O Markétě

 

Přeji hezký den!

 

Jmenuji se Markéta Hujerová a pocházím z Jablonce nad Nisou – z Jizerských hor. Výrobu skleněných květin znám již od dětství, od mé maminky Ivany, která začala s jejich tvorbou v roce 1993, s prací jí pomáhal i můj tatínek.

Já se práci se sklem věnuji od roku 2001, kdy jsem začala studovat na Střední uměleckoprůmyslové škole sklářské v Železném Brodě, obor skleněné figurky.

Vše do sebe krásně zapadalo a proto jsem skleněné květiny brala jako jasnou volbu a přidala se k mamce a snažila se postupně učit vše, co uměla a co s taťkou vymysleli. Dostala jsem od rodičů skvělou podporu, sama bych to asi nezvládla a moc si toho vážím.

Bohužel v roce 2016 jsem přišla o maminku, spolupracovnici a nejlepší „šéfovou“, kvůli nemoci.

Nyní pokračuji v rodinné tradici a ráda bych udržela tuto krásnou ruční práci při životě, aby dělaly mé květiny radost, tak jako to dělávaly ty její a vymýšlet své vlastní výtvory.

Dělám květiny i na přání zákazníka, což bývá občas velkou výzvou.

Budu se zde snažit, aby byla nabídka zajímavá a často vytvářet novinky, ale také zboží průběžně doplňovat, aby bylo dostupné.

Stojím si za tím, dělat svou práci kvalitně, aby každý výrobek prošel mou vlastní rukou a byl před předáním zkontrolován, zda je vše v pořádku.

 

Přeji Vám příjemné nakupování a pokud máte nějaké dotazy, neváhejte napsat.

 MARKÉTA

 


Upozornění: U jednotlivých výrobků se může při objednání lehce lišit odstín barvy skla. Nejsme schopni ovlivnit výrobu skleněných tyčí a ne vždy je možno tedy zakoupit přesně stejný odstín z jedné výrobní pánve. Děkuji za pochopení :)

 

 

 

alergeny     nekuř

 O výrobě květin

 

Květiny vyrábím ručně tradičním řemeslem u kahanu (plynového hořáku s přívodem vzduchu pomocí dmychadla). Každý lístek a komponent vyrábím zvlášť na drátek tavením, tažením a tvarováním skleněných tyčinek, k tomu používám různé pinzety a nástroje. Díky ruční práci, je každý kus originál.

Některé pracovní postupy jsou známé, ale snažím se vymýšlet a přicházet na své vlastní, abych vytvořila květinu, co nejvíce podobnou mým představám.

Skleněné tyčinky jsou z Českého skla v různých barvách – sytých, transparentních nebo opálových. Drátek je z nerezu.

Horké lístky se nechají vychladnout a poté z nich mohu dále vyrábět a svazovat měděným drátkem květy a květiny.

Skleněné tyče

 

Květiny na přání

 

Pokud zde objevíte květinu, která není momentálně skladem, neváhejte mi napsat a ráda vám jí vyrobím. :)

Je zde i možnost objednat si květinu na Vaše přání, napište mi a domluvíme se. V tomto případě doba dodání závisí na potřebném času k výrobě, který záleží na monentální vytíženosti a složitosti výrobku. Proto si prosím objednávejte s dostatečným předstihem, děkuji za pochopení. 

 

 

Způsob dopravy
Zásilkovna na výdejní místo. Zásilkovna na adresu. Zboží je vždy řádně probaleno bublinkami, aby se skleněné výrobky nepoškodily. Náušnice a menší výrobky jsou baleny do bublinkové obálky. Pozn. U více zakoupených kusů může být poštovné upraveno na základě velikosti objednávky a je účtováno pouze jedno.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Markéta Hujerová

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--