Domů Profil prodejce LEN M.
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Praha 2, ČR
  • 4735 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1048) 100%
Nadšenci: 984
Aktivita: aktivní
Prodáno: 4735
Registrace: 1.12.2009
Město: Praha 2
Stát: ČR

LEN M.

/ Prodávající
Novinky
1089476
10.1.2024 Přidali jsme: 5x KA_LEN_DIAR 2024 A6, 2x Light a 1x náplň A6 :)

----

KA_LEN_DIAR - Diáře pro rok 2024

since 2008

RECYKL | RUČNÍ VÝROBA | KAŽDÝ KUS JE ORIGINÁL

----

PŘEDSTAVENÍ

Kalendiáře, týdenní diáře, vznikají již 17. rokem. Jsou ručně vyráběné a každý kus je originál s vlastním číslem.

Naším cílem je v co největší míře znovu využívat a přetvářet materiály vyrobené za jiným účelem, které již dosloužily a jsou určeny k likvidaci. Přímou recyklací prodlužujeme jejich životnost a snažíme se tak nepodporovat spotřebu dalších přírodních surovin, ale vystačit si s tím, co již je.

Diáře jsou vyrobeny z materiálu původně určeného na vyhození: z plastových kanystrů od všeho možného (mycích prostředků, olejů, aviváží, kapalin do ostřikovačů, atd.) nebo z plastových víček od barev. Hřbety verze A6 pro nás vyrábí Becalel – sociální podnik. Obsah diáře (ručně vkládané stránky: papírové obaly od potravin, staré časopisy, tetrapak, špatně vytištěné reklamní bannery aj.) jsou taktéž materiály, které by původně skončily v popelnici. Diáře tiskneme v tiskárně KARMÁŠEK s.r.o. na recyklovaný papír, vyhovující přísným ekologickým normám (certifikát EU Eco Label) a to ve dvou formátech: A6 (10,5 x 14,7 cm) a čtverec (15 x 15 cm). Desky vyrábíme v několika verzích (A6, LIGHT, SILVER a PAPER).

----

OBSAH:

Ústředním tématem diářů jsou již tradičně zvířata, která Vás budou doprovázet každý týden, po celý rok. Letošní výběr padl opět na další druhy ohrožených zvířat z Červené knihy (IUCN Red List Unit). Jedná se převážně o druhy, které čelí extrémně vysokému riziku vyhynutí v blízké budoucnosti (Critically Endangered).

Kromě standardních informací (státní a jmenné svátky, úplňky a novy, znamení horoskopu, zatmění Měsíce/Slunce, měsíční plánovací kalendář, tabulka na rozvrh hodin a flexibilní kalendář) se v Kalendiáři dozvíte i užitečné informace se zaměřením na neziskový sektor, ekologii, lidská práva, geografii a historii.

V kapitole „Malý rozum do kapsy“ najdete základní instrukce jak poskytnout první pomoc, kapitolu Základy přežití, seznam kosmetiky netestované na zvířatech, seznam „nebezpečných“ Éček, kapitolu Pozor Agrofert, seznam vegetariánských/veganských restaurací (včetně adresy a telefonu) v Praze, Plzni, Brně a Ostravě, kapitolu Kdy se co sází a sklízí v ČR, co dělat při napadení z nenávisti, podíl žen a mužů v české politice, nejčastěji hledané převody jednotek, co je to větší než malé množství, kde jednoduše seženete recyklovaný papír, návod na jogínský Pozdrav slunci nebo japonskou skládanku (origami), tipy do DIY domácnosti, jak správně třídit odpad, článek o plastech a něco málo ze zeměpisu (včetně map). Nechybí ani tabulka, do které si můžete pohodlně opsat jízdní řád MHD, rozvrhy hodin, kapitola s paní Vajíčkovou a blok (prázdné listy na poznámky).

----

NÁPLNĚ

Připevnění samotného diáře A6 jsme vymysleli tak, abyste ho mohli z desek jednoduše vyjmout (rozstřižením gumičky na hřbetu) a vyměnit za další ročník. Proto staré desky A6 nevyhazujte – mohly by se hodit na příští rok. Pokud již máte desky z minulých ročníků, letos opět prodáváme i samostatné vnitřky diáře: tzv. NÁPLNĚ do desek verze A6.

POZOR: týká se pouze verze KA_LEN_DIAR A6, nikoliv verze Light, Silver atd.

----

OBECNÉ:

Často kladené dotazy:

Obálky na objednávku bohužel nevyrábíme.

Není v naší kapacitě z již hotových náplní dělat kompletní diáře (a naopak).

Pokud máte zájem vytvořit speciální edici na objednávku (10 ks a výš), neváhejte nás kontaktovat.

Náplně 15x15 již pouze na objednávku.

způsob dopravy zde


----


1 ks: 90,-

2 ks a více: 120,-

Balík na poštu: 120,-

----


Zaplacené diáře odesíláme jednou týdně (každou středu), prostřednictvím České pošty – doporučeně.

Platby kontrolujeme v pondělí večer a během úterý zaplacené diáře balíme.

Po odeslání balíčku Vám na e-mail přijde kód, se kterým můžete svou zásilku sledovat (zde: https://www.postaonline.cz/trackandtrace).

----


Osobní odběr (tuto možnost nenabízíme)

Neposíláme diáře na dobírku.

Z technických důvodů není možné uspíšení odeslání.

----


Diáře jsou vždy zabaleny co nejvíce eco-friendly – do materiálů původně určených na vyhození (staré letáky, papír z likvidace kanceláře, papírová lepenka).)

Letošní novinkou je provázek vyrobený ze 100% recyklované bavlny.

Způsob dopravy
Česká pošta, doporučeně
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Zboží

Další zboží od LEN M.

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--