Domů Profil prodejce Petra Lopušníková
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 12 hodin.
  • Moravany u Brna, ČR
  • 4 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (2) 100%
Nadšenci: 2
Aktivita: aktivní
Prodáno: 4
Registrace: 7.12.2016
Město: Moravany u Brna
Stát: ČR

Petra Lopušníková

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

EKOLOGICKÉ OBALY NA POTRAVINY ECO EASY WREkologické obaly na potraviny Eco Easy WrapAP

Ručně vyrábím omyvatelné ekologické obaly Eco Easy Wrap, které jsou skvělými pomocníky pro každou domácnost.

Kouzlo přírodních obalů EcoEasy Wrap je v povoskovaném omyvatelném povrchu. Obal vás překvapí širokou využitelností, snadnou údržbou a dlouhou životností.

Obal EcoEasy Wrap umí nahradit potravinovou fólii, alobal, plastové sáčky, box na svačinu i prostírání.

Po snězení svačiny už nezůstane žádný obal k vyhození nebo neskladná plastová krabička, která zabírá místo v tašce. Jen EcoEasy Wrap, který se těší, až ho znovu použijete.

Více informací najdete na www.lovingnature.cz

 

LÉČIVÉ TĚLOVÉ A UŠNÍ SVÍCE

JAK SE VYLÉČIT A BÝT VITÁLNÍ PŘÍRODNÍ CESTOU 

Dále vyrábím léčivé tělové a ušní svíce pro dospělé a děti. S jejich používáním mám osobní zkušenosti řadu let a v naší rodině se staly svíce velkým pomocníkem. Překvapilo nás, jak skvěle pomáhají a harmonizují.

Jedná se o prastarou metodu, svíce fungují komínovým efektem, vytahují z těla záněty, cysty, otoky, krevní sraženiny apod. Teplo změkčuje v těle nahromaděný maz a vytahuje jej z těla ven. Podpoří proudění lymfy a obnovení toku energie v místě aplikace. Plamen čistí i jemnohmotná energetická těla (auru) od negativních energii a emocí. Celý proces působí jak na fyzické úrovni, tak na bioenergetické - odbourává energetické bloky. Použití svíčky uvolňuje energetické bloky a tím spouští samoléčebný proces organizmu. Čakrové svíce působí také svou barevnou vibrací.

TĚLOVÉ SVÍCE ZLEPŠUJÍ PSYCHIKU A PŮSOBÍ RELAXAČNĚ. DÁVAJÍ TÍM PROSTOR KE ZKLIDNĚNÍ A PŘEMÝŠLENÍ.

 

SVÍČKOVÁNÍ U DĚTÍ

Miminka a děti do 3 let můžete svíčkovat nejlépe ve spánku. Starší děti mají svíčkování velmi rády a užívají si klidu a času, který jim rodiče věnují. Na děti svíčky působí velmi zklidňujícím dojmem.

CO NÁM ŘÍKÁ DIAGNOSTIKA OBSAHU SVÍCE

Jemný prášek ze svíce vykazuje obsah škodlivin – bakterie, otoky apod. Pokud najdeme v prášku hrudky - podle zbarvení lze určit jejich původ, problém nemoci, který se v organismu vyskytuje. Žluté až zelené hrudky – hnis, růžové a červené – krevní sraženiny a tromby, šedé a černé představují kameny a písek. Po několika aplikacích jsou hrudky menší.

NA JAKÉ POTÍŽE SVÍCE POUŽÍVAT

Svíce můžete používat na jakékoliv zdravotní potíže. K tišení a odstranění bolestí včetně migrén, pročištění organismu, léčbě uší, zmenšení až odstranění otoků, modřin, zmírnění zánětů, zmenšení cyst (až vymizení), úleva od negativních emocí, zmírnění stresu, nespavosti a mnoho dalšího. Na jeden problém použít během 24 hodin maximálně 3 svíce, preventivně jedna svíce jednou týdně, očistný proces (detoxikace organismu), jedna svíce obden 5 – 7x.

Svíce nabízím jak v balení po 8ks, kde najdete všechny čakrové tělové svíce, tak po jednotlivých kusech a v jednotlivých barvách. Samozřejmostí je možnost vytvoření si vlastního výběru balení v kombinaci s jinými typy tělových a ušních nebo očistných tělových svící.

 

Způsob dopravy
Zasílám Českou poštou. Zboží je baleno v pevné krabičce a v bublinkové folii.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Petra Lopušníková

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--