Domů Profil prodejce marpei
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Brno, ČR
  • 32 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (12) 100%
Nadšenci: 34
Aktivita: aktivní
Prodáno: 32
Registrace: 3.12.2009
Město: Brno
Stát: ČR

marpei

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Dobrý den, vítám Vás u mě na Fleru.

Už od roku 2004 mě z ručních prací a tvořivosti oslovuje především patchwork. Moc mě mrzí, že jsem s tím nezačala dříve, dokud jsem byla ještě na mateřské dovolené, nejdřív s jedním a pak s druhým synem, a měla relativně více volného času. Teď při zaměstnání nemám na šití tolik časového prostoru, kolik bych chtěla.

Když mě moje máma vidí za šicím strojem nebo s jehlou a nití v ruce, tak nevěří svým očím. To proto, že v dětství a v dospívání nebyly ruční práce tohoto druhu moje hobby, přestože máma a především babička byly výborné švadleny a pletařky. S pýchou dětem vlastní jsem chodila oblečená v jejich modelech, které mi ušily. Některé z nich mám dodnes doma a přestože je už asi nosit nebudu, nechci je vyhodit. Já sama jsem trochu vyšívala dětská výšívání na předtištěné motivy i křížkovým stehem. Díky mojí milé babičce jsem se naučila základy nejen šití, ale i pletení. Pletací jehlice jsem ovšem nedržela v ruce už několik let a mám ve skříni kostlivce v podobě dvou nedokončených pletených svetrů a obávám se, že dokončení už se nedočkají, neboť dokončovací práce za mě dělala většinou právě babička. Ta už mi bohužel s ničím neporadí a nepomůže... Co mě nikdy nebavilo, bylo háčkování. Neumím udělat ani základní řetízek. Korálky jsem navlékala ráda. S kreslením a malováním jsem vždycky bojovala a dodneška bojuji. Asi i proto mě moc neláká batikování látek i když batiky mám moc ráda.

Šiji hlavně pro svou potěchu a moji kamarádi a známí, resp. jejich děti, už tak nějak očekávájí k narozeninám šitý dárek. Proto toho v obchůdku moc nemám. Budu se snažit, aby něco přibylo. Stále se učím nové věci a způsoby šití technikou patchwork, buď na kurzech nebo za pomoci literatury.

Srdečně Vás zdravím, přeji příjemný den, děkuji za návštěvu a těším se na další!

Marcela

Způsob dopravy
1) poštou, zabaleno dle druhu zboží. Forma zásilky také dle druhu zboží. Poštovné podle tarifů České pošty. 2) Zásilkovna - cena dle tarifu. 3) osobně v Brně - samozřejmě bez poštovného.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od marpei

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--