Domů Profil prodejce Kateřina Churavá
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Třebíč, ČR
  • 145 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (24) 100%
Nadšenci: 107
Aktivita: aktivní
Prodáno: 145
Registrace: 21.12.2016
Město: Třebíč
Stát: ČR

Kateřina Churavá

/ Prodávající
Novinky
1041798
7.1.2023 Pokud si přejete u náušnic vyměnit bižuterní závěs za závěs z nerezové oceli, dejte mi vědět poštou nebo poznámkou k objednávce:)

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Takhle probíhá můj pracovní proces. Libovolnou fotku můžu přetvořit na vzor, včetně úpravy barev, výběru velikosti a detailnosti výsledného modelu, a následně ho vyhotovit a případně ho i zarámovat.

image

Pokud se nevyšívá na samostatné plátno, lze s trochou fantazie vyšívat prakticky na jakoukoliv tkaninu. 

Výšivky se často nechají zarámované ve svém vyšívacím kruhu, svou jednoduchostí neodvádějí pozornost od obrázku a pomáhají dotvářet kouzlo specifické právě pro pro vyšívané obrázky. Je třeba pouze upravit a zakrýt zadní stranu výšivky, aby nedošlo k poškození. K tomu se používají pevné látky, filc nebo i tvrdý papír.

Váš vybraný motiv můžu doprovodit libovolným textem dle vašeho přání.

Rámování na míru a správně zvolená pasparta dodají vyšitému obrázku ještě jinou úroveň a udělají z něj například ideální narozeninový dárek.

image

Pomocí různých druhů vyšívacího písma je možno vytvořit libovolný nápis, zahrnující i čísla. Lze tak například vyšít milou přípomínku výročí svatby, narození potomka nebo jiného význačného data.

image

Kromě dřevených vyšívacích kruhů existují i takzvané "flexi" gumové kruhy a ovály, které svým povrchem imitují dřevo (dub, olši apod.) a slouží jako okrasné rámování s očkem na pověšení.

Fantazii se při výběru motivů meze rozhodně nekladou - zde vidíte džíp vyšívaný na zakázku pro armádního nadšence a sběratele skutečných armádních vozidel.

Pomocí speciálního pevného plastového vyšívacího plátna je možno vytvořit motiv libovolného tvaru. Výšivka je fixovaná lakem a zezadu opatřena brožovým můstkem.

Vybírat lze i mezi samotnými látkami, na které se vyšívání provádí. Základní dělení se provádí podle počtu vláken, tzn. kolik křížků se vejde na jeden centimetr. To určtuje velikost či podrobnost výsledného motivu. Na výběr je i z několika barev látky kromě nejobvyklejší bílé.

image

Neváhejte mne kontaktovat s vaší  představou nebo nápadem. Než vezmu jehlu do ruky, lze všechno přizpůsobit k vaší spokojenosti. A někdy to jde i potom :)

image

Zdá se mi, že vycházím z módy. A co je nejhorší: ONOSIL JSEM SE SÁM! - Petr Lébl


Mí rodiče mě naučili vyšívat křížkovým stehem, když mi bylo asi šest nebo osm. Kromě toho jsem trávila své dětství čtením dobrodružných knih pro chlapce a tajným koukáním na filmy na kazetách, když rodiče nebyli doma. 

Nyní jsem o něco starší hipster a věnuji se všem těm koníčkm, které naznačují bytí hipsterem, a to, že umím vyšívat křížkovým stehem, rozhodně pomáhá. 

A také mám velmi dlouhé vlasy. 

Mojí specialitou jsou fotorealistické portréty a krajinky a také filmové scenérie, postavy a citáty, ale také jsem jednou pro kamaráda vyšívala armádní džíp, takže pokud máte jakýkoliv nápad a potřebujete někoho, aby ho realizoval, neváhejte mne kontaktovat.

Kromě toho také sem tam vyrobím něco jako dinosauří náušnice, které podle mě ve světě palčivě chybí a chtěla bych to změnit.

Způsob dopravy
Objednávky posílám Českou poštou, doporučeně. Zboží se snažím balit tak, aby během přepravy nedošlo k jeho poškození. Používám zejména balicí papír, kartonové krabice a bublinkovou fólii.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Kateřina Churavá

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--