Domů Profil prodejce TEXTILMANIE
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 18 hodin.
  • Loděnice, ČR
  • 3 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 7
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3
Registrace: 25.2.2017
Město: Loděnice
Stát: ČR

TEXTILMANIE

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Pohodlná, Stylová, Udržitelná - Originální česká móda pro všechny

 

Zajímá Vás, kdo za tímto „šicím příběhem“ stojí?

 Jsme dvě maminy - Jitka a Laďka, které dali před více jak 10 lety dohromady společní přátelé a také společný koníček, šití a textilní tvorba.

V době, kdy jsme byly ještě na rodičovské dovolené, šily jsme především pro své chlapečky, rodinu a přátele. Hlavně softshellové kalhoty, kdy jsme na trhu nemohly sehnat takové, které by odpovídaly naším představám. Postupně se začal v hlavě rodit nápad společné dílny. A když se k tomu ještě ukázalo, že je komplikované vrátit se do práce, začaly jsme naše myšlenky realizovat. Tím pomalu vznikalo naše společné miminko „Textilmanie“.

Všechny výrobky, které šijeme, šijeme s láskou a materiály vybíráme s péčí. Jak už zaznělo, první výrobky  vznikly hlavně na základě našich potřeb – ať už softshelové kalhoty nebo funkční triko pro ženy, které rády sportují a nemají postavu modelky. Každý typ výrobku prošel zátěžovou zkouškou, buď v rodině nebo u přátel. Dnes se naše aktivity rozšířily a věnujeme se nejen šití, ale stále nabízíme pouze odzkoušene věci. Zajímáme se o původ materiálů a vybíráme kvalitní tisky. Pracujeme především s bavlnou, ale zkoušíme také nové materiály jako je např. tencel. Když máme čas věnujeme se upcyklaci. Zkoušet nové věci nás baví.  Po několika letech šití jsme se od softshellových kalhot posunuly více k přírodním materiálům a barevným tiskům, které úžasně vynikají na legínách z naší nabídky. Protože nám udrzitelnost není cizý, porádáme swapy (výměny oblečení) Našim zákazníkům nabízíme prostě vše co nás baví a máme rády.

A co napsat na konec? Naše práce nás baví a budeme moc rády, když Vás budou bavit naše výrobky. Zároveň budeme rády za jakýkoliv podnět, žádný zákazník není malý a všichni jsou pro nás důležití!

Těšíme na další šití – třeba pro Vás!

Způsob dopravy
in-time
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od TEXTILMANIE

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--