Domů Profil prodejce Ateliér Petra Čánská
Petra Čánská
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 6 hodin.
  • Jablonec nad Nisou, ČR
  • 107 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (33) 100%
Nadšenci: 151
Aktivita: aktivní
Prodáno: 107
Registrace: 18.3.2017
Město: Jablonec nad Nisou
Stát: ČR

Ateliér Petra Čánská

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte!

Jmenuji se Petra. Uměním se zabývám, dá se říci, celý svůj život. Během studia na AVU bylo mým oborem sochařství. V 5. ročníku jsem absolvovala stáž v grafickém ateliéru. Svět grafiky mě natolik učaroval, že jsem se k němu rozhodla vrátit i nyní- v době mateřské dovolené v podobě originálních portrétních razítek. Jde o exkluzivní zboží, které běžně nenaleznete na pultech obchodů.

Na základě Vámi poslané fotografie (prosím o foto v dobrém rozlišení) převedu Váš portrét do grafické podoby, podle které následně ručně vyryji a zhotovím razítko.

 

Jde o čistě ruční řemeslnou práci, kde každý kus je originál.

Pro nejlepší výsledek ryji do nejkvalitnějších materiálů na trhu (speciální  guma určená právě na výrobu razítek), ale i do lina.

Ve finále Vám vyrytý portrét nebo jiný motiv adjustuji na dřevěné držátko-dle Vašeho výběru nabízím -zušlechtěnou přírodní  kulatinu s kůrou

                                      -exaktní opracované dřevěné hranolky

Portrétní razítka jsou malými podobiznami s širokou možností využití (svatební pozvánky, štítky, dopisy, pohledy, zdobení alb, balící papír s rastrem z Vašich portrétů, přání , originální dárky, nebo jen jako hračka pro Vaše dítko)..jejich uplatnění je široké.

Neomezuji se samozřejmě jen na portréty-vyryji Vám cokoliv,ať už je to z oblasti fauna ( mazlíčci, jiná zvířata..), flora, věci neživé, ,... i Váš návrh.

Má razítka jsou pro lidi, co mají rádi kvalitní řemeslo, originalitu a radost z radosti druhých:)

(Jen ve výjimečných případech, když by byla ruční výroba velmi komplikovaná, přistupuji ke strojové výrobě. Je to většinou při výrobě velmi drobných razítek s jemnými detaily nebo drobným textem.)

S razítky lze tisknout na papír, textil, dřevo, kůži (možnost i dočasného tetování), keramiku,..

 

Pokuď Vás má razítka zaujala a chcete udělat radost sobě, nebo svým blízkým, neváhejte mě kontaktovat vnitřní poštou. Ruční výroba portrétních a textových razítek je poměrně časově náročná, objednávejte je proto prosím s dostatečným předstihem (cca 1 týden).

 

Způsob dopravy
Vámi vybrané zboží zabalím a pošlu doporučeně prostřednictvím České pošty do 10ti dnů od připsání platby na účet. Samozřejmě je možné převzít zboží i osobně, pokuď jste z Jablonce nad Nisou, či jeho okolí.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Ateliér Petra Čánská

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--