Domů Profil prodejce Eva Fa
Eva Faldynová
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Václavovice, ČR
  • 23 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (7) 100%
Nadšenci: 183
Aktivita: aktivní
Prodáno: 23
Registrace: 12.4.2017
Město: Václavovice
Stát: ČR

Eva Fa

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 

Jmenuji se Eva Faldynová a věnuji se olejomalbě.

S malováním jsem opět začala po dlouhé době. Konečně jsem se vrátila k tomu, co je mým celoživotním naplněním, co mám opravdu ráda a čemu jsem se rozhodla naplno věnovat a učit se.

Zaměřuji se převážně na krajinomalbu a reálné ztvárnění motivů, surrealismus, který je zastoupen zasněností a fantazií znázorněné v jednom uměleckém stylu, který kraluje nad realitou a také miluji snové obrazy.

V roce 2017 jsem dostala možnost poprvé vystavovat spolu s mými přáteli z Ateliéru Hamaka v ateliéru Mlejn, Slezskoostravském hradě na výstavě Očima generací, ve Fakultní nemocnici Ostrava, při příležitosti Noc kostelů a dále na Mezinárodním veletrhu výtvarného umění ArtFest 2017 v Českých Budějovicích, připravuji se na výstavu v Beskydském rehabilitačním centru LARA WELLNESS ČELADNÁ aj.

Mým cílem ve výtvarném oboru je posouvat se dál a proto se účastním nejen výtvarných kurzů zaměřených převážně na olejomalbu, abych se dále učila různé techniky malby. V současné době rovněž navštěvuji ostravskou konzervatoř, kde se věnuji po praktické i teoretické stránce studiu klasické malby.

Líbí se vám, když vás obklopují milé a vaše interiéry získávají svůj neopakovatelný ráz? Zvolte obraz na plátně se vzpomínkami nebo tuto radost darujte svým blízkým. Pokud chcete, namaluji Vám podle zaslané fotky obraz na plátně, které je nataženo na vnitřním rámu. Díky malovaným bočním okrajům lze obraz ihned pověsit na stěnu, bez nutnosti ho předem zarámovat. Vytvořte ve svém domě kolekci obrazů, která Vás naplní radostnými vzpomínkami!

Doufám, že moje tvorba Vás zaujme a potěší Vaši duši pohledem nejen na krajinky a květiny malované s láskou k přírodě, ve které naleznete klid, pohodu a pocit naplnění.

 

S láskou Vaše Eva

Vlčí máky

Způsob dopravy
Obrazy zasílám doporučeně a pojištěné Česká pošta, PPL apod.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Eva Fa

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--