Domů Profil prodejce Svět miniatur
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Hostomice pod Brdy, ČR
  • 2198 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (38) 100%
Nadšenci: 81
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2198
Registrace: 20.5.2017
Město: Hostomice pod Brdy
Stát: ČR

Svět miniatur

/ Prodávající
Novinky
1030340
30.10.2022 Něco nového na Vánoce a silvestrovské pohoštění. A švestičky "z naší zahrádky" ;-).

Tento obchůdek je zaměřený na miniaturky všeho druhu. Najdete zde rozmanité druhy zeleniny, ovoce a jiných různých druhů potravin, které lze použít do dětské prodejničky a které budou postupně přibývat.

Vše je ručně modelované, snažím se o co nejreálnější zpodobnění skutečných potravin a předmětů. Ohledně potravin balených, jako jsou např. mouky, různé konzervy, másla apod. se nesnažím o kopie skutečných potravin, vše je mnou vymyšlený design.

Ale nenajdete u mě jen potraviny, objevíte tu zmenšeniny různých věcí kolem nás.

Jedna ze zákaznic mne přivedla na myšlenku tvořit předměty do tzv. Montessori skříňky, která ukrývá pod každým písmenem věc na to dané písmeno. Proto u mne naleznete také miniaturky vhodné pro tuto didaktickou pomůcku.

Je jedno, jak miniatury použijete, jestli jako doplněk pro panenky vašich holčiček nebo jako zajímavý sběratelský předmět, možná si někdo vytváří miniaturní domečky a potřebuje je vybavit.

Co u mě momentálně nenajdete, můžu vyrobit po domluvě na zakázku - ať už si přejete přívěsek na klíče nebo nejedlou dekoraci na dort. Vždy se vynasnažím naplnit vaši představu, stačí se domluvit.

 ---------------------------------------------------------------------------------------

POZOR! Považuji za čestné Vás informovat, že nevlastním certifikát na výrobu hraček. Tudíž je jen na Vašem uvážení, jestli tento dekorační předmět svěříte dětem na hraní. Tyto předměty nejsou vhodné pro děti do 3 let!

----------------------------------------------------------------------------------------

 

Nahlédněte také do mého druhého  profilu s různými dekoracemi. A pokud se vám něco zalíbí i tam, můžete nakoupit na obou mých profilech za jedno poštovné, to je samozřejmé.

 

 

Mou velkou vášní je pečení všeho sladkého, přičemž nejčastěji to jsou dorty a drobné cukroví, a nejraději mám to finální zdobení. Pro rodinu i pro své známé napeču na přání prakticky cokoliv. Od klasicky zdobených krémových dortů po ty moderní potažené marcipánem různých tvarů a vzhledu. Často to znamená piplavou práci při modelování. Potrpím si na detail a nikdy nejsem stoprocentně spokojená, vždycky si zpětně řeknu, co jsem měla udělat jinak, líp. Ale zase mám ohromnou radost, když vidím, že se moje dílo líbí a že chutná.

Zde malá ukázka Stydlivý úsměv:

       

  Tohle byl mega dort pro cca 20 lidí, dost jsem se při tom zapotila, protože to byla v podstatě moje prvotina, prozatím to nejsložitější, co jsem kdy dělala. Dodnes mám schované ty propočty, nákresy, zápisky, jak budu zhruba postupovat...Úsměv

Nedokonalostí tam bylo jako máku, ale poučila jsem se z chyb a propříště jsem byla až úzkostlivě puntíčkářská. Tuhle kytaru jsem měla fakt propočítanou a při práci používala pravítko.

V jednoduchosti je krása a nejraději dělám klasické dorty, jako třeba tyto:

   

Někdo nechce velký dort a raději zákusky, tak jsem při vzpomínce na zákusky z cukrárny z dob mého dětství pátrala po poctivých receptech, a naučila se péct skvělé laskonky, rolády, větrníky...

   

Nejvíc mě záda bolí při pečení cukroví, ale nedokážu odepřít nikomu, kdo si o něj u mě řekne, protože záda bolet přestanou, ale spokojenost z toho, že druhé potěším a radost z případné chvály jsou pocity, které ve mně přetrvávají dlouho. A to je opravdická odměna.

 

 

 

Způsob dopravy
Zásilky posílám prostřednictvím České pošty jako doporučené psaní. Za poštovné a balné si účtuji 74,- Kč. Jako obyčejný dopis v zásadě nezasílám, pouze na výslovné přání a na vlastní riziko zákazníka, přičemž si účtuji v tomto případě 39,- Kč.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Svět miniatur

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--