Domů Profil prodejce MK šperk
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 3 hodin.
  • Praha 5, ČR
  • 200 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (90) 100%
Nadšenci: 386
Aktivita: aktivní
Prodáno: 200
Registrace: 16.12.2009
Město: Praha 5
Stát: ČR

MK šperk

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítám Vás v mém virtuálním obchůdku.

Dlouhá léta jsem se věnoval obchodu se starožitnostmi. Z tohoto oboru mne vždy nejvíce zajímalo šperkařství. Obdivoval jsem práce starých klenotníků a přemýšlel nad tím, jak ty úžasné šperky asi vznikaly. Současně s tím přicházela i touha podobné věci dokázat sám vytvořit. Po letech jsem se tedy opět vrátil do školy a začal se učit tomuto krásnému řemeslu. Hned od první chvíle se pro mne práce s drahým kovem stala nesmírně zajímavou a příjemnou činností. Vzhledem k mé původní profesi jsou mi inspirací především historické styly, zejméma období první poloviny dvacátého století.

Věřím, že si z mé nabídky vyberete. Na zakázku Vám však mohu vyrobit i šperk ze zlata nebo stříbra přímo podle Vašich představ.

Pro práci s drahými kovy jsem řádně registrován na Puncovním úřadě.

Šperky jsou označovány ryzostním číslem a mou výrobní značkou MK. Stříbrné šperky o váze nad 3 gramy a zlaté šperky o váze nad 0,5 gramu navíc státním puncem.

Moje výrobní značka:

Martin Kodet

Zakázková výroba

Nevybrali jste si z mé aktuální nabídky, nebo šperk, který se vám líbí je již prodaný? Pak pro vás mohu vyrobit šperk jiný, přesně podle vašich představ.  

Šperky, které mám v nabídce, pro vás mohu vyrobit také s jinými kameny, nebo v jiné velikosti, případně s další změnou podle vašich představ.

Máte vlastní návrh, jak by měl váš šperk vypadat? Pokud to bude možné, rád ho pro vás vyrobím.

Na zakázku vyrábím i šperky ze žlutého nebo bílého zlata.

V případě zájmu o zakázkovou výrobu se na mne prosím obraťte prostřednictvím vnitřní pošty.


 

Jak správně pečovat o šperky

Šperky, zejména stříbrné, vlivem ovzduší a stykem s lidskou pokožkou časem ztrácejí svůj původní lesk. V záhybech šperků se dále usazují různé nečistoty, které je třeba pravidelně odstraňovat. Aby si vaše šperky co nejdéle udržely původní krásu, doporučuji dodržovat následující body.

  • Pokud šperky nenosíte, ukládejte je v krabičkách nebo šperkovnicích.  Šperky tak budou lépe chráněny před oxidací a mechanickým poškozením.
  • Po jejich odložení doporučuji otření speciální leštící utěrkou určenou pro daný kov. Lidský pot je agresivní a urychluje oxidaci.
  • K odstranění oxidace ze stříbrných šperků je možné použít také různé tekuté čističe k tomu určené. Tyto čističe však většinou nejsou vhodné k čištění šperků s kameny.
  • K šetrnému čištění šperků je možné použít mýdlovou vodu a jemný kartáček na zuby.
  • Šperky nenoste při sportu.
  • Šperky nenoste při manuální práci (úklid, mytí nádobí, praní, práce na zahradě apod.) Mimo mechanického poškození hrozí i poškození vlivem různých čistících přípravků.
  • Šperky nenoste při sprchování a koupeli. Zejména pak do veřejných bazénů.
  • Šperky si berte na sebe až po aplikaci kosmetických přípravků.
  • Šperky odkládejte před spaním.
  • Chraňte šperky před vlivem chemikálií.

Pokud si nejste jisti, jak šperk správně vyčistit, doporučuji navštívit zlatnictví, kde vám ho odborně vyčistí.

 

České puncovní značky

 

Způsob dopravy
Zboží odesílám Českou poštou po zaplacení převodem na účet. Obvykle do druhého pracovního dne. Ke každému šperku je dárková krabička zdarma. Zboží v ceně do 500 Kč posílám jako doporučené psaní v bublinkové obálce. Poštovné a balné činí 50 Kč. Zboží v ceně nad 500 Kč posílám jako cenné psaní v bublinkové obálce a bezpečnostní obálce. Poštovné a balné činí 70 Kč. Při objednávce více kusů je poštovné samozřejmě jen jedno, vycházející z konečné ceny objednávky.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od MK šperk

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--