Domů Profil prodejce U Huberta a Franty
Hana Fořtíková
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Jablonec nad Nisou, ČR
  • 14 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (2) 100%
Nadšenci: 12
Aktivita: aktivní
Prodáno: 14
Registrace: 22.7.2017
Město: Jablonec nad Nisou
Stát: ČR

U Huberta a Franty

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte v obchůdku u Huberta a Franty!

 

Hubert a František jsou moji malí synové a moje tvořivá dílna nese jejich jména...

Péče o kluky a domácnost mě celkem zaměstnává, ale jakmile mám chvilku, snažím se šít nebo aspoň snovám plány, co a z čeho ušiju. Tvořením dobíjím baterky a myslela jsem, že zůstane u skromného hobby šití pro vlastní (s)potřebu. Ovšem když jsem provedla inventuru svých nasyslených látek, rozhodla jsem se, že se do tvorby - když Hubert a Franta dovolí - ponořím o něco víc.

Protože Hubert a Franta jsou kluci jako buci, co milují auťáky a traktory, rybolov a dobývání vesmíru, postupně se u mě vyvinul absťák po růžové barvě a holčičí módě, proto v současné době tvořím hlavně sukýnky a sukně.

Kolovky, balonovky, ptáčci a světlušky :)

 

Mému srdci je blízká udržitelná, pomalá móda, proto - alespoň čas od času - najdete v mé nabídce i recy a upcy kousky a také pytlíky a tašky pro nakupování do vlastních, neplastových obalů.

 

trička lille paapii


A až se jednou prošiju těmi více než dvěma banánovkami látek, jejichž obsah tvoří převážně biobavlněné úplety Lillestoff (s certifikací GOTS, což je nejpřísnější mezinárodní biotextilní certifikace, jež kromě ekologické čistoty a ochrany životního prostředí zaručuje i férové a důstojné pracovní podmínky), tak zamířím do nedalekého Liberce a budu šít z úžasné nabídky látek Šijem dětem :-) Protože chci tvořit to, co mi dává smysl: věci, co drží a vydrží, dlouho slouží, jejich výroba nehuntovala planetu a nevykořisťovala lidi a neletěly tam a zpět třikrát kolem zeměkoule...

 Šicí

 

 

Způsob dopravy
Česká pošta - doporučeně, bublinková obálka nebo balík. V případě většího či těžšího zboží může být poštovné vyšší než 60 korun.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od U Huberta a Franty

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--