Domů Profil prodejce TomLee
  • Prodejce od r. 2009
  • Prostějov, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 1
Aktivita: -
Registrace: 24.12.2009
Město: Prostějov
Stát: ČR

TomLee

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Jmenuji se Tomáš Pospíšil. Jsem oděvním návrhářem a krejčím. Vystudoval jsem Střední Průmyslovou školu Oděvní v Prostějově. Návrhářstvím se zabývám zhruba od 16-ti let.

Má hlavní a jediná oblast zájmu je pánská móda. Jak volnočasová, casual, tak společesnká, která je v mém měřítku nejvíce zastoupená! Nejvyšší důraz kladu na kvalitu vypracování !!!! Precizní, čisté a ušlechtilé vypracování za použití tradičních a původních technologií ! To vše ve spojení s dobrým materiálem a střihem na míru dává oděvu či doplňku punc té nejvyšší kvality!!

Výběrem jde hlavně o košile, vesty, saka, obleky, doplňky na krk.....

"Haute Couture" - výraz označující vysokou krejčovinu, který je dokladem originality, ručního zpracování, designu...takový je můj styl práce. Podíl ruční práce je v mých výrobcích vždy minimálně 50%. Zárukou originálu kromě ručních švů a stehů je ručně vyšitá značka a logo "TomLee" s číslem. Další známkou mých výrobků je maximální důraz na detail, propracovanost a pečlivost.

Nic jiného než ruční šití a vyšívání nezaručí jedinečnost a vysokou kvalitu...

 

Elegance, noblesa, šarm, kvalita, úroveň, Haute Couture, tradice, originalita, outfit, to vše by mělo snoubit opravdového gentlemana v chování, vystupování, taktu a OBLEČENÍ !!

Oblékat se tuctově umí každý...splynout s davem jako malá šedá myška, nevybočovat, nevyzařovat...hlavně ctít zásady masového mainstreamu, dokonce být až nemožně trendy...

Oblékat se ale elegantně, nepřepískaně, na úrovni nebo naopak stylově extravagantně každý neumí...zapotřebí je k tomu snad jistá dávka odvahy, osobnosti, otevřenosti... Jisté ale je, že taková móda a styl není pro padavky, ale pro muže, kteří chcou něco v životě dokázat ! Jít si za svým a být úspěšní !! Takoví lidé jsou mí zákazníci a jen takoví dokáží ocenit úroveň, kvalitu a ruční zpracování mých oděvů a doplňků...

Nadstandardní servis a zpracování výrobků pro vyjímečné muže, takový je styl mé práce...

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od TomLee

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--