Domů Profil prodejce Dárkové karty od LU
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Prostějov, ČR
  • 2402 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (160) 100%
Nadšenci: 125
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2402
Registrace: 12.9.2017
Město: Prostějov
Stát: ČR

Dárkové karty od LU

/ Prodávající
Novinky
1002436
4.4.2022 Novinka - krásné, romantické puzetové náušnice na dárkových kartičkách. Úžasný dárek pro každou ženu.
 
 
Dobrý den,
 
vítám vás ve světě dárkových karet. Tam, kde je důležité přátelství, láska, rodina a hlavně radost z maličkostí! 
 
Máte kolem sebe lidi, které milujete? Kteří pro Vás hodně znamenají, na které se můžete vždy spolehnout? Přesně pro ty najdete v mém obchůdku dárky. Všechny jsou vyrobené s láskou a pro potěšení milované osoby. Do každé karty vkládám i něco ze sebe. Čerpám ze vztahů k rodině, dětem, manželovi, kamarádkám... Ráda Vám karty upravím podle Vaší představy. Pokud se jedná pouze o změnu textu, stačí mi informace uvést do poznámky v objednávce a já karty upravím. Pokud si přejete změnit i náramek, raději mě nejprve kontaktujte do zprávy, abychom si vše upřesnily. :) 
 
A jak to vlastně všechno začalo? Už před 5 lety, kdy jsem se vdávala a hledala vhodný dárek pro naše svědky a rodiče. Chtěla jsem něco osobního, takže se se rozhodla jim napsat osobní poděkovaní. Karty měly takový úspěch, že jsem se rozhodla je připojit k náramkům, které jsem do té doby vyráběla. Za ty roky jsem získala spoustu zákaznic, které se opakovaně vracejí. O některých si troufám i říct, že se z nich staly kamarádky. A já vám za to moc děkuji! Jsem ráda, že se často vracíte. Snad je to důkaz toho, že svoji práci dělám dobře. 
 
A co konkrétně u mě najdete? Poděkování svědkům, poděkování učitelkám, láskyplná vyznání partnerům, maminkám, sourozencům i kamarádkám. Partnerské sady náramků, oznámení těhotenství a mnoho dalšího. Něco jste nenašli? Nevadí, napište a já udělám maximum zrealizování Vaší představy.
 
Krásný den, Lucka
 
Pojďte si prohlédnout Vánoční album....
 
 
 
 
Způsob dopravy
Zboží zasílám Českou poštou. 1-2 kusy dárkových karet zasílám v bublinkové folii a bublinkové obálce. Více karet, kartu v obálce a dárkové krabičky zasílám v krabičce. Vše důkladně zabaleno :)
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Dárkové karty od LU

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--