Domů Profil prodejce Radim66
Radim Gabrysz
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Petrovice u Karviné, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 34
Aktivita: aktivní
Registrace: 22.9.2017
Město: Petrovice u Karviné
Stát: ČR

Radim66

/ Prodávající
Novinky
674409
21.11.2017 Pozvánka na výstavu mých velkoformátových fotografií 90x60cm společně s uměleckou keramikou od Dity Maruscákové do Galerie u chemiků v Ostravě. Výstava bude od 22.11. do 31.12.2017

Vítám vás ve svém virtuálním art obchůdku. Je to již více jak 20 let co se věnuji fotografii, tak jedna z nabídek bude fotografie a druhá oblast je keramika, na kterou mne přivedla má žena, která má svou keramickou dílnu a kde si tvořím po radost svou i druhých.

Něco více o mém fotografování. Fotografuji pro radost a pro pocity ukryté v hloubi své duše. Fotografuji zejména přírodu. Přírodu vnímám takovou, jaká je se všemi aspekty. Příroda je pro mne oázou klidu a chrámem k meditaci, k zamyšlení i k inspiraci. Zde nalézám duševní klid, ticho, pohodu a harmonii. Domnívám se, že prostřednictvím fotografie přenáším pokojnou a klidnou atmosféru, kterou příroda vyzařuje. Návštěvníci výstav se mi svěřili, že u nich probouzím obrazotvornost a vyvolávám nepopsatelné citové emoce.

No a protože rád tvořím, tak v keramické dílně Kamila Keramika tvoříme spolu s manželkou pro radost a pro potěšení druhých. U mne se jedná o volnou tvorbu anebo když zákazník má svou představu a chce ji zhmotnit. Mnoho výrobků jde hned do světa, tak je ani zde nedávám.

Nejsme příznivci hromadné výroby proto každý výrobek je originálem. A abych se přiznal, ani mne nebaví dělat pořád jednu a tutéž věc.

Způsob dopravy
e-mail - v případě objednávky pouze digitální fotografie česká pošta, PPL - v případě objednávky tištěné fotografie (cena 100 Kč je stanovena jako základní a odvíjí se od velikosti objednaného obrazu)
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Radim66

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--