Domů Profil prodejce gildrum
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Praha 22 - Uhříněves, ČR
  • 361 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (37) 100%
Nadšenci: 57
Aktivita: aktivní
Prodáno: 361
Registrace: 4.1.2010
Město: Praha 22 - Uhříněves
Stát: ČR
Důležitá informace: Odstín vyfocených a dodaných svíček se může lišit podle použitého vosku.

gildrum

/ Prodávající
Novinky
1082805
22.11.2023 Pokud máte zájem o adventní svíčky, objednejte je co nejdříve, abych je stihla vyrobit (vyrábím vždy "čerstvé") a poslat.
Děkuji!

Vítejte v mém obchůdku!

Mám ráda tvoření všeho druhu, ale nejraději vyrábím svíčky a vosky do aromalamp.

Výrobě se věnuji již přes 10 let a vše vyrábím ručně a osobně Úsměv

Co všechno nabízím?

Svíčky ze 100% přírodního včelího vosku, který krásně voní po medu - nejsou do něj přidávané žádné vůně ani barvy a není do něj přidaný žádný parafín. Můžete si vybrat jak svíčky stáčené z mezistěnů, tak svíčky různých tvarů lité do forem. Svíčky ze přírodního včelího vosku mají specifický způsob hoření - plamínek je velice malý, hoří pomalu a pro co nejlepší hoření je třeba udržovat správnou délku knotu - 2-4mm.

Svíčky ze 100% přírodního palmového vosku - jsou bez vůně a jsou vhodné  i pro astmatiky, protože nevytváří při hoření žádný kouř. Tyto svíčky mají na povrchu krásnou krystalickou strukturu. Vyrábím jak jednobarevné, tak vícebarevné svíčky formou vylévání, které má ve finální podobě efekt přecházejích barev. U těcho svíček je také třeba udržovat správnou délku knotu - 6,25mm. Příliš dlouhý knot způsobuje nerovnoměrné a příliš rychlé hoření.

Svíčky ze 100% přírodního sójového vosku s přírodním dřevěným knotem (z USA), který při hoření vydává jemný praskavý zvuk jako od ohýnku. Tyto svíčky jsou ovoněné přírodními esenciálními oleji nebo vonnými směsmi, které jsou určeny pro svíčky. Sójový vosk nebarvím, nejhezčí je ve své přirozené mléčné barvě. Pro správné hoření svíček s dřevěným knotem je třeba nechat rozpustit vosk po celé nádobě a v případě potřeby knot zkrátit zalomením odořené části. Jen tak nám vydrží svíčka co nejdelší dobu a na nádobě nebudou zbytky vosku.

Aromavosky ze 100% přírodního sójového vosku s přírodními esenciálními oleji. V nabídce mám různá balení od dárkových až po obyčejnější v plastových krabičkách.

Ráda bych se s Vámi touto cestou podělila a o svoje výrobky a doufám, že se Vám budou líbit Úsměv

Způsob dopravy
Upřednostňuji zasílání přes Zásilkovnu. Další možnost je Českou poštou jako balík do ruky. Po domluvě možnost osobního odběru v Praze.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od gildrum

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--