Domů Profil prodejce Hedvábné fantazie
Markéta Řípová
  • Prodejce od r. 2017
  • Stachy, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 2
Aktivita: -
Registrace: 19.12.2017
Město: Stachy
Stát: ČR

Hedvábné fantazie

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Jmenuji se Markéta, od roku 2002 se věnuji malbě na hedvábí. Malované šátky, šály a obrazy na hedvábí z mé dílny můžete potkat nejen u nás, ale také v sousedním Německu a Švýcarsku, Francii, USA a Kanadě.

Láska k barvám a textilním materiálům mne provází od dětství, studium na SPŠ Textilní v Brně obor návrhářství oděvů bylo tedy zřejmě správným krokem, který dal mému dalšímu počínání správný základ.

Po ukončení studia v roce 1990 jsem využila možnosti vycestovat za praxí do Německa, kde jsem několik let sbírala zkušenosti v rodinném krejčovském atelieru.

V současnosti preferuji právě hedvábí a malba na tento vyjímečný materiál je pro mne úžasně osvobozující a povznášejcí činností.

V oblasti malby na hedvábí nabízím různé velikosti a druhy šátků a šál, kravaty, či další doplňky - hedvábný dárek pro Vás, Vaše blízké, přátele a známé. 

K narozeninám, k svátku, k Vánocům, k Velikonocím,  ke Sv. Valentýnovi, pro potěšení, pro radost, z lásky, jako vyjádření vděčnosti  nebo uznání, z recese… Důvodů pro to obdarovat někoho a třeba i právě sebe je mnoho.

Způsob dopravy
Zboží je zasíláno prostřednictvím České pošty doporučeně v obálce formátu A4. Proti případné vlhkosti je zboží v dárkovém obalu chráněno folií.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Hedvábné fantazie

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--