Domů Profil prodejce Rozmarné léto
  • aktivní prodejce od r. 2018
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Zbiroh, ČR
  • 671 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (180) 100%
Nadšenci: 89
Aktivita: aktivní
Prodáno: 671
Registrace: 14.2.2018
Město: Zbiroh
Stát: ČR

Rozmarné léto

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte u nás na samotě u lesa. Nejvíce nás baví vintage ineriéry se špetkou tajemství. Můžete tak u nás najít starožitné předměty s vůní dálek, francouzského venkova, ale třeba i šumavské chaloupky. Každý kousek pro naše zákazníky je vybírán s láskou a obchod provozujeme hlavně pro radost Vaší i naší :)

Zasíláme i na Slovensko, kontaktujte nás.

Brzy v naší nabídce...

Zasíláme i na Slovensko. Kontaktujte nás a dohodneme se na platbě a poštovném. Na Slovensko zásíláme Zásilkovnou (Packeta) dle ceníku Zásilkovny MeziNámi na Slovensko.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Způsob dopravy
V případě například větší objednávky se můžeme dohodnout na způsobu odeslání dle ceníku České pošty, podle váhy a rozměrů objednávky. Nebo můžeme dohodou zvolit jinou možnost. . . . Dodání do Balíkovny za 65kč. Zásilka může mít maximálně 50 x 50 x 50cm. V případě, že celková objednávka nepůjde zabalit do takto velké zásilky, bude cena poštovného optimálně upravena podle rozměrů. Od 1.3. 2019 Česká pošta změnila ceník. Nyní nerozhoduje váha balíčku, ale jeho rozměry /délka nejdelší strany balíku/. Cena uvedeného poštovného se vztahuje na jednotlivou položku. Při objednávce více předmětů může dojít k navýšení poštovného. Vše co se vejde do 5cm na výšku /knihy, drobné textile, pohlednice apod./ zašlu jako doporučený dopis 75,-Kč Menší balíčky s nejdelší stranou balíku do 35cm za 99,-Kč jako doporučený balíček. Nad 35cm jako cenný balík za 129,-Kč. Větší zásilky pak jako balík na poštu za 189,-Kč Váha doporučeného balíčku nesmí přesáhnout 2kg. Vše dle ceníku České pošty. Vždy je nutno zohlednit i obalový materiál a jak k sobě jdou věci poskládat do balíčku.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Zboží

Další zboží od Rozmarné léto

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--