Domů Profil prodejce Janube
  • Prodejce od r. 2018
  • Zubří, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 3
Aktivita: -
Registrace: 12.3.2018
Město: Zubří
Stát: ČR

Janube

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Tvoření je pro mě přirozeným způsobem sebevyjádření. Do svých výrobků vkládám péči, lásku a plnou pozornost. Ale taky radost, kterou si přeji tímto způsobem předávat dál.

Miluju tě!

 

Račte vstoupit do prostoru,

ve kterém se zhmotňují mé nápady,

aby na vás mohly mluvit řečí,

kterou si sami zvolíte.

 

Duha

image
 
Jsem kreativní tvůrkyně s hlavou plnou nápadů. Ráda přináším lidem do života radost. A to skrze své výrobky nebo probuzením jejich vlastní kreativity.
 
*
 
Tvůrčí proces je pro mě nejpřirozenějším způsobem sebevyjádření. Tvořit je pro mě natolik přirozené, že jsem to dlouhou dobu nedovedla u sebe ocenit. Prozření přicházelo pozvolna a postupně.
 
*
 
Baví mě objevovat tvůrčí techniky a propojovat je ve svých výrobcích. Pod mýma rukama vznikají především módní doplňky a dekorace k různým příležitostem. Moc mě těší, když ve mě vložíte svou důvěru tím, že si necháte vyrobit něco na přání. Takové výtvory mi otvírají nové obzory a vznikají nápady, které by mě samotnou nenapadly.
 
*
 
Inspiraci nikde nehledám. Jen ji pozvu dál a nechám ji přicházet i v těch nejobyčejnějších situacích. A ona přichází v nejrůznějších podobách. Za to jsem moc vděčná. Je to nevyčerpatelný proud, takže se nebojte, že by na vás nezbylo ;)
 
*
 
Svůj čas moc ráda trávím v přírodě - v lesích, na loukách, na horách. Je to pro mě největší relax a “nabíječka” energie. Další nabíjející činností je pro mě setkávání s přáteli a zvířaty všeho druhu.
 
Těším se na shledání s vámi kdykoliv kdekoliv, třeba i na těch online vlnách.
 
Mějte se krásně a dělejte to, co máte rádi.
Jana

Úžasný způsob pomoci je ten, když se věnujete tvorbě, kterou máte rádi. A přesně tak pomáháme v klubu Zvířata v nesnázích. Nabíme výrobky označené pacičkou a po jejich prodeji putuje výtěžek přímo na účet vybraného útulku. 

Vítáme mezi sebe každého, kdo má chuť se zapojit. Ať už věnováním výrobku nebo nákupem a sdílením.

Miluju tě!

Aktuální akci klubu Zvířata v nesnázích věnujeme spolku Mourek Prostějov, ten vznikl pro záchranu toulavých koček v Prostějově a okolí.

Akce potrvá od 6.10.2019 do 16.1.2020

Zamilovaná kočkaZDE NAJDETE FLERBOX S VĚNOVANÝMI VÝROBKYKočka posílá polibek

Na obrázku může být: kočka

Výrobky budou přibývat po celou dobu akce. Utržené penízky posílá každý tvůrce sám za sebe přímo na účet útulku až po skončení akce.

Způsob dopravy
Zasílám Českou poštou, baleno v bublinkové obálce, případně v kartonových krabičkách. Poštovné se řídí aktuálním ceníkem ČP.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Janube

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--