Domů Profil prodejce Radka Purmenská
  • aktivní prodejce od r. 2018
    Reaguje na objednávky obvykle do 8 hodin.
  • Sedlnice, ČR
  • 3 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (2) 100%
Nadšenci: 8
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3
Registrace: 20.3.2018
Město: Sedlnice
Stát: ČR

Radka Purmenská

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítám Vás!

Zelené srdce Momentálně pracuji na nových náušnicích a přívěscích, které tady Zelené srdce     budu postupně vkládat!!!!

 

Zabývám se ruční výrobou dřevěných náušnic a přívěsků za použití různých metod (malování akrylovými barvami, vypalování technikou pyrografie, vylévání pryskyřicí, technika steampunk) a materiálů (kamínky, mušle, sušené květiny aj.). Každý výrobek je originál, žádná dvojice není úplně přesně stejná, ale vše je vyráběno s maximální trpělivostí, pečlivostí a srdcem. 

Všechny dřevěné části jsou ošetřeny jednou vrstvou vysoce kvalitních olejů různých barev a následně vrtsvou TOP oleje od značky Osmo (certifikovaný pro styk s potravinami, vhodný i pro výrobu dětských hraček). Jsou tedy naprosto nezávadné a vysoce odolné, přesto doporučuji nevystavovat špěrky vodě a různým chemikálíím a ošetřovat pouze vlhkým hadříkem. Veškeré komponenty k náušnicím a řetízky jsou z chirurgické/nerezové oceli. Každý šperk je vložen do dárkové krabičky. 

Kromě toho ráda tvořím dřevěné výrobky a dekorace, buď se svátečním motivem, nebo k běžnému užití a zútulnění domova, vhodné i jako dar k různým slavnostním příležitostem - svatby, narozeniny, výročí apod. Vše přizpůsobím k Vašemu přání a spokojenosti. Nebojte se zeptat.

 

 

S láskou,

 

 

Způsob dopravy
Česká pošta. Dřevěné náušničky baleny do obálek s bublinkovou fólií a posílány jako doporučené psaní. Ostatní produkty zasílány jako balíky doporučeně.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Radka Purmenská

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--