Domů Profil prodejce Imh
  • aktivní prodejce od r. 2018
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Blatná, ČR
  • 613 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (131) 100%
Nadšenci: 651
Aktivita: aktivní
Prodáno: 613
Registrace: 1.4.2018
Město: Blatná
Stát: ČR

Imh

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 Vítám vás ve svém obchodě. 

Jmenuji se Irena Marie Hartingerová. Pocházím z Moravy ze Vsetína a v současné době žiju v Drahenickém Málkově v Jižních Čechách.

Převážnou většinu svého života jsem se živila tvůrčí prací, především malbou. V roce 2013 mě zaujala tvorba šperků z PET lahví. Začala jsem se jí věnovat natolik, že odsunula všechny dosavadní aktivity a v roce 2017 jsem si doplnila  vzdělání v oboru Zlatník, klenotník.

Šperky, které vytvářím, jsou kombinací nerezové oceli s recyklovanými PET lahvemi. Používám chirurgickou ocel, tedy hypoalergenní. Plast je zpracován vlastní technologií, kterou jsem v průběhu prace s ním vyvinula. Za vysokých teplot je nataven přímo na kov podobně jako u skleněného smaltu, proto tuto metodu pracovně nazývám Petsmaltem.

 

 image

image

Vzhledem k použitým materiálům je péče o šperky velmi jednoduchá. Při znečištění stačí omýt vodou, popřípadě teplou jarovou vodou. Nedrhnout houbičkami nebo jinými drsnými materiály, došlo by k poškrábání povrchu. 

Nerezová ocel má tu jednoznačnou výhodu, že neoxiduje ( na rozdíl od stříbra) a tedy nemění barvu ani vlivem potu nebo chemikálií. U plastu je to jednoznačné, zůstává barevně neměnný.

Reklamace se vztahuje na poškození, které by mohlo vzniknout v důsledku výrobní vady šperku. Posuzuji po konzultaci.

Nevztahuje se na opotřebení šperku, vzniklé častým nošením, což může být například odření, poškrávání atp.. Pokud dojde k poškození šperku, řeším opravu vždy bez ohledu na uplynulou dobu od nákupu. Stanovím finanční kompenzaci a po dohodě šperk opravim.

Vrácení šperku z důvodu, že nevyhovuje, je možné do 14 dnů od doručení.

Poštovné při vrácení šperku hradí zákazník.

Způsob dopravy
Pro zasílání zásilek využívám Českou poštu, zasílám doporučeně. Šperky jsou zasílány podle velikosti buď v bublinkových obálkách, balené ještě uvnitř zvlášť ve folii, nebo v poštovních krabičkách.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Imh

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--