Domů Profil prodejce JT dyzajn
  • Prodejce od r. 2010
  • Děčín 27 - Březiny, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 12
Aktivita: -
Registrace: 25.1.2010
Město: Děčín 27 - Březiny
Stát: ČR
Důležitá informace: Vážení a milí návštěvníci, tak jsem konečně obchůdek naplnila, a protože bych ráda udělala někomu radost, tak první zákazník ke své objednávce dostane jako dárek Lefafí záložku.Hezký den vám přeje JJ

JT dyzajn

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vážení a milí nakupující, ale i Vy, všichni ostatní

vítám vás ve svém virtuálním obchůdku U Primulky, který jsem si zde otevřela. K překvapení mých známých nikoliv s keramikou, která je mým velkým koníčkem, ale s mými obrázky, které jsem začala malovat pro radost a ty dětské pro svou dcerku. 

Když jsem odcházela na mateřskou, měla jsem velké plány, co se týče keramiky, ale jak to tak bývá, člověk míňí a děti mění a potřebného času není dosti. Protože jsem však tvůrčí člověk a náhoda tomu chtěla, že jsem narazila na krabici s ručním papírem a přáníčky, které jsem kdysi dělala, začala jsem po delší době opět malovat a tvořit z papíru. Vše co je možné z papíru  zrecyklovat a vdechnout tomu nový život jsem začala přetvářet, a protože se to lidičkám kolem mne líbilo, tak jsem rozdávala a rozdávala, posléze začala prodávat a nakonec se ocitla zde.

myš a kočkaJak jistě poznáte z mých obrázků, mám ráda kočky a psy, moje malá dcerka rybičky a jiná povedená zvířátka. Mám ráda, když to má vtip nebo to je milé.    A protože většinu svých obrázků ukazuji dceři, tak jsem si s jejím dovolením vypůjčila pro některá zvířátka i jména. A tak tu máme bybu (ryba), paka (pták), čičí a mňau. Prostě jím to oslovení zůstalo.

Ještě bych ráda vysvětlila, proč JT dyzajn.  J, toť má maličkost, celým jménem Janette a T, tož můj manžel Tom, bez kterého bych se neobešla ve věcech týkajících se počítačové grafiky a zpracování.  Většina mé tvorby je kreslený originál, ale vzhledem k ceně jsem se rozhodla i pro tištěnou podobu některých námětů a tady bych se bez Toma neobešla.

Těším se na vás všechny, kteří zaskočíte, potěšíte se a třeba i zakoupíte.  A stále doufám, že časem vám představím i svou keramiku (zvláště, když mi na zahradě stojí rozestavěná pec na výpal keramiky dřevem, kterou bych ráda na jaře dostavěla).

 

Krásný a pohodový den přeje

Janette

 

poštovní vláček

Způsob dopravy
Zboží posílám českou poštou, vždy pečlivě zabalené. Způsob odeslání (dopis, doporučený dopis, balík atd.)je v závislosti na velikosti zakoupeného zboží a po dohodě s kupujícím.Cena je stanovena pro obyčejné psaní, pokud budete mít zájem o doporučenou zásilku, bude cena adekvátně upravena. Při koupi více zboží platíte pouze jedno poštovné.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od JT dyzajn

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--