Domů Profil prodejce kaya smalt
  • aktivní prodejce od r. 2018
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Kolín, ČR
  • 2663 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (264) 100%
Nadšenci: 306
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2663
Registrace: 15.5.2018
Město: Kolín
Stát: ČR

kaya smalt

/ Prodávající
Novinky
1083943
28.11.2023 Vážení a milí zákazníci, u objednávek vytvořených do středy 13.12. bychom měli stihnout dodání do Vánoc. To neplatí pro zakázkovou výrobu - tam je termín dodání dle domluvy. Díky za pochopení a přejeme Vám krásný předvánoční čas. Kaya smalt

Vítejte!!!

V mém obchůdku najdete originální smaltované cedulky a plecháčky. 

SMALT

Smaltované výrobky okouzlují svým leskem a krásnými barvami.

Smaltovaný povrch vyniká svou trvanlivostí a odolností vůči nepříznivým vnějším podmínkám a díky svým vlastnostem si ponechá luxusní vzhled na velmi dlouhou dobu a oživí Váš interiér i exteriér.

TECHNOLOGIE

Smaltování je technologický proces, při němž se tenká vrstva základního smaltu nanáší na kovový povrch a potom se vypaluje v peci. Poté se aplikují jednotlivé barevné vrstvy a ty se znovu vypalují zhruba od 750 do 850°C .

Tento způsob úpravy povrchů je znám už po celá staletí.

PLECHÁČKY OD "KAYA SMALT"

 Plecháčky se vypalují při teplotách až 800°C, takže jsou velmi trvanlivé. Bez problémů vydrží ohřev na ohni i sporáku (plynový, elektrický i indukční). Vůbec jim nevadí mytí v myčce. Jen samozřejmě nesmí do mikrovlnné trouby. Povrch mají hygienicky nezávadný.

 

Vzhledem k práci v tak vysokých teplotách smaltované výrobky někdy vykazují drobné nedokonalosti, které ale přispívají k originalitě každého výrobku a nejsou nikterak na škodu. Nesmí ale dojít k hlubšímu narušení povrchu a odštípnutí smaltu - tak by samozřejmě došlo ke snížení kvality výrobku.

 

Způsob dopravy
Balíčky odesílám zejména prostřednictví Zásilkovny - buď k vyzvednutí na výdejním místě nebo kurýrem od Zásilkovny přímo na adresu, balení do kartonu a bublinkové folie nebo do bublinkové obálky. Pokud máte zájem o jiný způsob doručení, případně o osobní předání v Kolíně, neváhejte to napsat do zprávy k objednávce a domluvíme se.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od kaya smalt

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--