Domů Profil prodejce skatepens
  • Prodejce od r. 2018
  • Praha 3, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 3
Aktivita: -
Registrace: 23.5.2018
Město: Praha 3
Stát: ČR

skatepens

/ Prodávající
Novinky
808858
19.5.2019 Skatepens najdete na instagramu @skatepens

 Skatepens

Od roku 2017 se věnuji, jakožto horkokrevný fanoušek skateboardingu, recyklaci zlámaných a oježděných dřevěných skateboardových desek. Hlavní vášeň jsem nalezl ve výrobě psacích per, výhradně za použití zmíněného recyklovaného materiálu (vyjma samotné mechaniky per). Každé pero je unikátní nejen původem dřeva ale také svojí barevností, designem a tvarem, tyto prvky s chutí kombinuji k dosažení opravdového unikátu.

 

 Proces výroby

Na začátku výroby každého mého pera stojí konec jedné či více skateboardových desek, životnost u "skejtu" se pohybuje od několika týdnů do pár měsíců, každá z těchto zmíněných desek se skládá ze 7mi tenkých vrstev kanadského javoru, z nichž některé jsou uměle barveny. Aby mohl začít proces recyklace tohoto nádherného materiálu, musí se deska zbavit tzv. griptapu, to je v podstatě nalepovací smirkový papír, umožňující provádění skateboardových triků, dále je nezbytné desku mechanicky zbavit veškerých vrstev lepidla a laku. V této fázi se pak deska řeže,soustruží nebo frézuje a následně opět lepí, tak aby ve finále došlo k vytvoření kýženého designu. Největší část celého procesu se ovšem odehrává na soustruhu, kde dochází k formování ergonomického tvaru pera a následně také aplikaci tenké vrstvy kyanoakrylátu, ta se pečlivě leští k dosažení dokonale průhledného a odolného povlaku. Do takto připravené "skořápky" se lisují jednotlivé díly mechaniky pera a vzniká skatepen.

 

Krabičky pro pera

Ke každému zakoupenému peru dostanete elegantní, tištěnou, krabičku s logem Skatepens.

na objednávku je možno zhotovit také krabičku ze stejného materiálu jako samotné pero.

 

Způsob dopravy
Každé pero putuje s dárkovou krabičkou, ta je zaobalená bublinkovou folií uvnitř kvalitní obálky. Balíky posílám přes Českou Poštu.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od skatepens

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--